محسن دامادي فيلمنامه نويس در گفت وگو با خبرنگار سينمايي مهر با بيان مطلب فوق در ارتباط با سينماي ملي افزود : اگر مقصود ما رسيدن به يك سينماي ملي باشد در اين باره بايد از ابزارهاي متعددي از جمله فكر ، خلاقيت ، جستجو در منابع داستاني ملي و ادبيات كلاسيك ايراني بهره ببريم .
وي جمع آوري توليدات پراكنده سينما و نمايش آن ها در جشنواره فيلم فجر را بزرگترين حسن اين رويداد فرهنگي دانست و گفت : اگر نگرش يكساني براي رسيدن به مقصودي واحد وجود داشته باشد ، مي توان در ميان آثار شركت كننده در جشنواره ، نمونه هاي خوبي را كه قدرت جذب عموم مردم را داشته باشد انتخاب كرد و در ضمن تشويق اين گونه افكار ، زمينه را براي شكل گيري توليدات مشابه فراهم كرد .
اين فيلمنامه نويس تصريح كرد : از اين رو جشنواره فيلم فجر با اكران فيلم هاي متعدد كه هركدام زواياي گوناگوني از سينماي ملي را به تصوير مي كشند نقش قابل توجهي را ايفا كنند .
دامادي در ادامه رعايت استانداردهاي بازار جهاني فيلم را براي حضور موثر سينماي ايران ضروري دانست و در اين باره ياد آور شد : اگر محصولات ايراني در بازارهاي رقابتي از كيفيتي مطلوب و به ويژه جذاب برخوردار نباشد ، شانس حضور در بازارهاي جهاني را از دست خواهيم داد .
وي افزود : رفع كاستي ها و نابساماني هايي كه در بخش ابزاري وجود دارد و همچنين بهره گيري از محتواهايي كه منطبق با فرهنگ و ارزش هاي ايراني باشد از جمله مواردي است كه باعث حضور موفق سينماي ايران در عرصه بين المللي خواهد بود .
دامادي بهره گيري از ويژگي هاي بومي و ملي را در سينماي كشورهاي اسلامي عاملي براي تقويت بنيان هاي سينمايي اين كشورها ذكر كرد و گفت : اين كشورها با شيبه سازي و الگو برداري از سينماي هاليوود ، نمي توانند با چنين سينمايي برابري داشته باشند . به همين جهت با بهره گيري از مختصات بومي و ملي و ارتقاء سطح كيفي ابزارها و امكانات مورد نياز براي ساخت فيلم مي توانند علاوه بر جذب مردم كشور خود و ديگر كشورهاي اسلامي در عرصه جهاني نيز موفق عمل كنند .
وي به فيلم موفق و پر مخاطب " محمد رسول الله " اشاره كرد و گفت : اين فيلم با بهره گيري از داستاني كه ريشه در مذهب و فرهنگ كشورهاي اسلامي دارد توانست علاوه بر جذب مخاطبان مسلمان در سراسر دنيا نيز مخاطبان فراواني را با خود به همراه داشته باشد .
نظر شما