به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از آسوشيتدپرس، اين قاضي ميلاني خواست تا 22 مامور سازمان سيا كه ظاهراً ايتاليايي هستند و در سال 2003 در ربودن يك روحاني مصري ساكن ميلان شركت داشتند، دستگير شوند.
"آرماندو اسپاتارو" گفت :" اين حكم دستگيري اجازه مي دهد تا اين 22 نفر در هر يك از 25 كشور اتحاديه اروپا دستگير شوند".
پيشتر دادستانان ايتاليا دستور دستگيري 13 مامور سيا را آن هم در داخل خاك كشور داده بودند.
اين ماموران متهم به شركت و يا همدستي در ربوده شدن "اسامه مصطفي حسن" معروف به ابوعمر هستند.
دادستاني ايتاليا آنها را متهم كرده است كه در 17 فوريه 2003 در خياباني در شهر ميلان ايتاليا اقدام به ربودن ابوعمر كرده اند.
همچنين گزارش شده است كه اين ماموران پس از ربودن ابوعمر، وي را به پايگاه نظامي آويانو در شمال ايتاليا برده و از آنجا براي بازجوي به زنداني در مصر منتقل كرده اند كه در آنجا بارها مورد شكنجه قرار گرفته است.
قضات ميلاني پيشتر، از مقامات مصري خواسته بودند تا اطلاعاتي را درباره مكان ابوعمر ارائه دهند،اما آنها هيچ اطلاعاتي در اين مورد ارائه ندادند.
دادستان هاي ايتاليايي معتقدند كه عمليات ربودن اين روحاني ميلاني ، بخشي از يك سياست جنجالي ضد تروريستي موسوم به "تحويل خارق العاده" بوده است كه براساس اين سياست، مظنونان تحت شرايط خاص دستگير و بدون تاييد دادگاه به يك كشور ثالث منتقل مي شوند.
اسپاتارو درخواست اخراج ربايندگان اين روحاني را كرده است،اما گفته مي شود كه "روبروتو كاستلي" وزير دادگستري خواسته است تا پيش از هر اقدامي در راستاي اخراج اين افراد به آمريكا، مدارك و اسناد بيشتري در اين خصوص ارائه شود.
در حالي كه تحقيق مي شود كه آيا دولت ايتاليا خود در اين آدم ربايي شركت داشته است يا خير "سيلويو برلوسكني" نخست وزير ايتاليا گفته است كه تصور نمي كند كه دلائلي براي اخراج اين افراد در دست باشد.
نظر شما