به گزارش مهر، وي با بيان اين مطلب افزود : مردم به دليل روبروشدن با تعدادي ازبرنامه هاي تلويزيوني بسيارساده پسند شده اند و به همين خاطر بهره مندي از ادبيات غني برايشان دشوار جلوه مي كند و نمي توانند از آن لذت ببرند اين درحالي است كه دوباره بايد اين كشف و تلاش را به آنان بياموزيم و در اين عرصه والدين در هر خانواده مي توانند به عنوان مربي عمل نمايند تا شايد بتوانيم تجربه گذشتگان خود در زمينه هاي شعر خواني، قصه گويي و كتاب خواني را در كنار هم دوباره زنده كنيم .
نظرآهاري ازقصه گويي، شعرخواني و كتاب خواني به عنوان راهي براي رشد و تعالي و آموختن آموزه هاي اخلاقي اجتماعي نام برد و تاكيد كرد: ما اين فرصت ها را از دست داديم و خلاء هايي در اين زمينه در فرزندان ما ايجاد شده كه به آساني هم پر نمي شود .
اين شاعرازبرگزاري مسابقه شعرخواني براي مربيان به عنوان يك امر مهم و پسنديده ياد كرد و افزود: شعرخواني براي يك مربي چيزي نيست كه بتوان به سادگي از آن گذشت. زيرا شعر درست خوانده نمي شود مگر آنكه درست فهميده شود . يك مربي يك نفر نيست بلكه به دليل ارتباط مستمر با مخاطبان، مجموعه اي از افراد به شمار مي رود.
هر آنچه كه يك مربي مي آموزد ، تاثير بسيار گسترده اي بر جامعه و خانواده هاي مي گذارد ، خوشبختانه در اين جشنواره ، دانش آموزان و معلمان از مقاطع مختلف تحصيلي حضور پيدا مي كنند و از رهگذر ديدن و شنيدن اين مسابقات كه شامل روان خواني، حفظ شعر، آگاهي هاي شعري و مشاعره است تاثير پذيرفته و اگر به حد ايده آل هم نرسند ، حداقل به آن فكر كرده و اهميت مي دهند و در آينده به دنبال راهكارهاي بيشتر در اين زمينه خواهند بود .
نظر شما