به گزارش خبرنگار تئاتر "مهر" ، "علي آينه ساز" درپاسخ به اين سوأل خبرنگاران كه علت نارضايتي اكثر گروههاي نمايشي از اجراي در تالار وحدت و طرف قرار داد شدن با بنياد رودكي چيست؟ توضيح داد:"ما هر كاري كه بتوانيم براي گروههاي تئاتري انجام مي دهيم ، اما واقعيت اين است كه بنامه ريزي بنياد رودكي و تالار وحدت از بالا است اما تأمين هزينه ها به عهده خود بنياد است."
وي افزود:" بخشي از مشكلات تالار وحدت به ملي بودن اين تالار بر مي گردد ، همه مسئولان توقع دارند مراسم فاخر خودرا در اين تالار برگزار كنند و همين موجب تداخل در برنامه ريزي ها ي ما و نارضايتي هنرمندان مي شود."
آينه ساز گفت:" معاونت هنري وزارت ارشاد بخشي ازفعاليتها و برنامه هاي خود را بدون پرداخت هزينه در اين تالار برگزار مي كند. "
وي همچنين خاطر نشان كرد :" هنوز بخشي از هزينه هاي جشنواره تئاتر سال گذشته به ما رداخت نشده است و به همين دليل ما براي در اختيار گذاشتن تالار وحدت براي جشنواره امسال دچار ترديد هستيم."
آينه ساز هچنين اشاره كرد كه معاونت هنري حمايت هاي لازم را از تالارا وحدت نمي كند و اين تالار با مشكل كم بود بودجه مواجه است .
وي هزينه برق تالار وحدت را در سال گذشته 73 ميليون تومان و گفت :" پرداخت تمام اين هزينه و عوارض به عهده بنياد است ."
مدير تالار وحدت در مورد توجه بيشتر اين تالار به اجراي موسيقي نيز توضيح داد:" اجراي نمايش به دليل داشتن عوامل و هزينه فراوان كمي سخت تر است از اجراي موسيقي است ."
وي افزود:" ما نيز از هنر انتظار اقتصادي نداريم و معتقديم به تئاتر و موسيقي نبايد نگاه اقتصادي و گيشه اي داشت و بايد از آنها حمايت كرد ولي تهيه كننده بيشتر نمايشهاي اين تالار اداره كل هنرهاي نمايشي است و ما بايد با هنرهاي نمايشي همكاري كنيم و پرداخت بخشي از هزينه ها به عهده ما است. "
وي يكي ديگر ازعلتهاي بي برنامگي تالار وحدت را تعويق گروهها در اجراي تئاتر دانست و گفت : " در هنگام تنظيم قرارداد بين گروهها و بنياد رودكي متأسفانه برخي توافق ها انجام نمي شود. "
نظر شما