به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه اطلاع رساني مانا، غلامحسين گلپرور افزود : كشتيراني ايران و هند به عنوان دومين شركت بزرگ حمل كالاهاي فله و نفت خام كشور با هدف توسعه ناوگان دريايي و اتخاذ استراتژي جديد با ترغيب و جذب سرمايه گذاري خارجي از طريق تاسيس شركتهاي فراساحلي ارزش دارائي اين شركت را از 42 ميليون دلار در سال 1380 به بيش از 300 ميليون دلار در سال 1384 افزايش داد .
وي تصريح كرد:همچنين متوسط سن ناوگان كشتيراني ايران و هند از 22 ـ 20 سال در سال 80 ـ 79 به 8 سال در سال 1385 كاهش مي يابد.
بر اساس اين گزارش كشتيراني ايران وهند اخيراً با خريداري يك فروند كشتي تانكر سوئز ماكس به ظرفيت 161 هزار تن به نام " تور " و يك فروند كشتي فله بر 53 هزار تني به نام "سينين" جايگاه خود را بعد از شركت كشتيراني جمهوري اسلامي ايران و شركت ملي نفتكش ايران به رديف سوم شركت هاي حمل و نقل دريايي كشور ارتقاء داد.
كشتيراني ايران و هند با 51 درصد سهام متعلق به ايران و 49 درصد سهام متعلق به هندوستان ، شركتي است كه بعد از تغيير مديريت در سال 1379 از مديريت هندي به مديريت ايراني اقدام به تغيير استراتژي دريائي خود از حوزه فعاليتهاي لاينري ، كانتينري ، يخچالي به سرمايهگذاري در توسعه حمل محمولات فله و نفت خام نمود .
از اين رو طي سال هاي 1380 تا 1384 افزايش چشمگيري در عمليات حمل با توسط اين شركت بدست آمده است و افزايش قابل توجه دارائيهاي آن از طريق سرمايه گذاري هاي جديد با كمك وام هاي خارجي صورت پذيرفته است .
نظر شما