علي سوهاني در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر در مشهد با بيان اين مطلب افزود: بررسي وضعيت كشاورزي سوريه و تركيه كه در موقعيت مشابه با ايران هستند و تاكنون پيشرفت بيشتري نسبت به ايران داشتند مي تواند الگوي مناسبي را در اختياربخش كشاورزي قرار دهد.
وي با ضروري خواندن تغيير مطالعات بخش كشاورزي از حالت پايه اي به كاربردي گفت: بايد مطالعات در بخش كشاورزي را از حالت پايه اي به كاربردي تغيير دهيم بطوريكه مطالعات كاربردي حتما بايد بر اساس الگويي قابل اعتماد استوار و با مشاهده و همكاري جامعه شناسان انجام شود.
وي خواستار نزديكي ترويج ، تحقيقات و آموزش در بخش كشاورزي شد و تصريح كرد: اين در حالي است كه هم اكنون بخش تحقيقات به طورجداگانه به تحقيق پرداخته و بخش ترويج نيز هنوز كاربردي نشده و بخش آموزش تنها به تئوريات توجه مي كند .
سوهاني با تاكيد بر همسويي فعاليت سه وزارتخانه جهاد كشاورزي، نيرو و بازرگاني ، افزود: وزارت نيرو مي تواند با پرداخت يارانه به كشاورزان آنها را ملزم به داشتن كارشناس كشاورزي كند و وزارت بازرگاني نيز بايد صادرات و واردات را مطابق آمارهاي دقيق انجام دهد و حمايت كننده مالي خوبي باشد.
نظر شما