به گزارش خبرنگار مهر، دکتر موسی موسوی ظهر چهارشنبه در همایش چشم انداز توسعه راه و شهرسازی اظهار داشت: نزدیکی به دریا و فاصله کمتر از ۳۰ کیلومتر و همچنین بحث ظرفیت عظیم حمل و نقل دریایی یکی از مهمترین این امتیازات و پتانسیل های دوشهرستان لامرد و مهر است.
وی در ادامه با اشاره به همجواری لامرد با منطقه پارس جنوبی گفت: پارسیان، یکی از حوزههای بزرگ گازی کشور و نخستین حوزه گازی شیرین محسوب میشود، همچنین کارخانههای گچ، دولومیت، معادن غنی سیمان که یکی از بزرگترین کارخانههای این استان در این منطقه در حال فعالیت است و با تولید مناسب و همچنین بازاریابی خوب که به دنبال راهاندازی خط دوم آن هستیم، از دیگر امتیازها و ظرفیتهای عظیم این منطقه است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ظرفیت سرمایهگذاری بومی را مهمترین نقطه قوت این منطقه برشمرد و تصریح کرد: بسیاری از صنایع فعال در این منطقه از جمله کارخانه سیمان توسط همین سرمایهگذاران بومی راهاندازی کرده اند.
وی افزود: قابلیتهای بسیار بالا، دولت را در سفر استانی خود به فارس مجاب کرد تا پروژههایی با اعتبار نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان را در این منطقه آغاز کند که از مهمترین آنها را مجتمع تولید آلومینیوم میتوان نام برد.
وی در ادامه به وضعیت فرودگاه لامرد اشاره کرد و یادآور شد: در کنار تمام این ظرفیتها و زیرساختها بحث فرودگاه لامرد نیز مدنظر قرار گرفته شده و توسط وزیر راه و شهرسازی دستورات لازم در مورد افزایش پروازها، گسترش باند فرودگاه و اتمام پایانه خارجی و تجهیزات آن صادر شده است.
باید به حال فرودگاه لامرد گریست
همچنین در این همایش فرماندار لامرد نیز اظهار داشت: امروز شاهد هستیم به برکت انقلاب اسلامی و نفس قدسی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، شهرستان لامرد که در زمان طاغوت بیشترین صدمات را از حوزه راه متقبل شده بود، به چه درجه و سطحی رسیده است.
عبدالرضا منصوری همنین با انتقاد از وضعیت کنونی فرودگاه لامرد گفت: وضعیت فرودگاه لامرد که زمانی توسط خیرین و خیلی قبل تر از اینکه راهی در این منطقه وجود داشته باشد، ایجاد شده و زمانی نیز پروازهای بسیار زیادی به مقصد های داخلی و خارجی در آن انجام می شد اما امروز وضعیت این فرودگاه به سطحی رسیده که باید به حال آن گریست که امیدواریم با تحقق برنامه های دولت شاهد رونق هرچه بیشتر آن در آینده ی نزدیک باشیم.
نظر شما