به گزارش خبرنگار مهر، تقی ریاحی بعد از ظهر پنچشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی و کمیته بیماران خاص گلستان اظهار کرد: پیوند کلیه یکی از خواسته های مردم است که در شرف انجام است.
وی ادامه داد: ۹ دستگاه دیالیز در حال تحویل است و ۳ دستگاه دیگر هم مورد بررسی و قبول وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است.
ریاحی تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم در کوتاه و میان مدت مطالبات به جا مانده در بیماران خاص را تحقیق بخشیم و دانش و سلامت جامعه را با همکاری فرمانداران انجام دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به بیماران روانی که دغدغه ملی است، افزود: تخت های مراقبت ویژه مشکل جدی است که در دو مرکز گرگان و گنبدکاووس که افتتاح می شود این مشکل کمتر می شود.
وی با بیان اینکه ظرفیت خوبی در گلستان برای حضور خیرین وجود دارد، گفت: تمام پروژه های عمرانی بخش سلامت امسال تمام می شود.
ریاحی تاکید کرد: وفاقی که در استان وجود دارد و با استفاده از ظرفیت های موجود می تواند ما را به یک میانگین خوب کشوری در سال ۱۳۹۵ برساند.
۵۸۴ تالاسمی ماژور و ۹۰ هزار تالاسمی مینوردر گلستان
در ادامه این کارگروه، عضو هيئت امناء انجمن تالاسمي و بيماران خاص گلستان افزود: ۵۸۴ تالاسمی ماژور و ۹۰ هزار تالاسمی مینوردر گلستان وجود دارد.
دکتر سید علی میررضایی ادامه داد: اگر در خصوص پیشگیری نتوانیم موفق عمل کنیم تالاسمی های مینور به قطب تالاسمی ماژور تبدیل می شوند.
وی افزود: عمده ترین مشکل بیماران تالاسمی در بخش های دارو و عدم تامین هزینه های کامل دارو است. عدم مواد مصرفی و عدم تامین داروهای مکمل مثل ویتامین ها از دیگر مشکلات در این بخش است.
میررضایی با تاکد بر اینکه حداقل ۵۰ دستگاه دیالیز دیگر در گلستان نیاز است، تصریح کرد: آب گرگان در منطقه هم سختی بالایی دارد و یکی ازمواردی است که بیماران خاص بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه سرطان در گلستان بیداد می کند، اظهار کرد: بیماران ام اس باطن بسیار مشکلی دارند و در بحث دارو داروهای ایرانی به آنها نمی سازد.
عضو هيئت امناء انجمن تالاسمی و بيماران خاص گلستان افزود: استان گلستان بالاترین آمار بیماران مبتلا به سرطان مری را در سطح دنیا دارد.
وی اشتغال، تسهیلات بانکی با سود پایین و ایجاد مرکز جامع بیماران خاص و سرطانی در استان را مهم ترین درخواست بیماران خاص و سرطانی عنوان کرد.
نظر شما