۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۷

مرگدری:

وضعیت اشتغال کشور طی یک دهه گذشته توفیقی نداشته است

وضعیت اشتغال کشور طی یک دهه گذشته توفیقی نداشته است

گرگان- معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان گفت: از سال ۸۱ تا ۹۱ توفیقی در ماهیت و کمیت اشتغال و فضای کسب و کار حاصل نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرگدری ظهر یکشنبه در همایش توانمندی های تشکل های کارآفرینی در بهبود فضای کسب و کار، افزود: وضعیت اشتغال در کل کشور نابسامان است و بیکاری به صورت گسترده در جامعه به خصوص نسل جوان موج می زند.

وی ادامه داد: ما نتوانسته ایم از نسل جوان به عنوان نسل تحصیل کرده، پویا، توانمند و با ظرفیت بهره وری لازم را داشته ایم که علت این مسایل سرمایه گذاری غیر اصولی، مصرف منابع بی جهت و بدون برنامه و رکود حاصل از تحریم و مسایلی از این قبیل بوده است.

این مسئول استانی با بیان این نکته که مجموعه این اتفاقات باعث ایجاد بحران های مالی در کشور شده، افزود: همه باید دولت را در این زمینه کمک کنیم تا دوره ای خوب رقم خورد.

مرگدری با تایکد بر اینکه کارآفرینان باید آسیب ها و فرصت ها را بشناسند، افزود: رویکرد کارآفرینان باید با برنامه ریزی و هدفمند باشد چرا که در غیر اینصورت در همان مسیر گذشته طی خواهیم کرد.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندارگلستان با اعلام این مطلب که ظرفیت صادرات مرغ در گلستان ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تن است، افزود: تنها ۱۰ درصد از ظرفیت صادر انجام می شود.

وی با بیان این نکته که در زمینه آرد ۱۷ تا ۲۲درصد ظرفیت کارخانه های استان فعال هستند، گفت: حجم صادرات این محصول با هشت هزار و ۴۰۰تن، ۱۵۰ درصد رشد داشته است درحالی که ظرفیت این بخش برای صادرات ۳۰۰تا ۴۰۰هزار تن است.

سه هزارو یکصد تن میوه از استان صادر شده است

مرگدری از صادرات سه هزارو یکصد تنی میوه در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید در این بخش ۳۰۰هزار تن است.

وی با تاکید بر اینکه توانمند بودن افراد در حوزه های سرمایه گذاری مهم است، افزود: این توانمندی هم در بحث منابع مالی و هم منابع علمی باید لحاظ شود چراکه یک سرمایه گذار و تاجر باید ضمن در اختیار گرفتن منابع، آن را در جهت تکنولوژی و دانش روز استفاده کند.

این مسئول گلستانی قانون تجارت و سرمایه گذاری را مربوط به دوران گذشته دانست و گفت: باید این قانون اصلاح شود؛ برای اصلاح آن هم زمان زیادی لازم نیست.

مرگدری در تعریف کارآفرین، گفت: کارآفرین کسی است که فرصت های مختلف را بشناسد و از این شناخت ها و فرصت ها استفاده برده و در قدم اول آگاهانه تصمیم بگیرد تا کسب و کار ایجاد کند.

وی ادامه داد: نبود برنامه مدون در استان و کشور نشان می دهد بالای ۴۵ درصد اتفاقات و اقدامات صورت گرفته در فضای کسب و کار در گذشته صوری بوده و شغل پایداری ایجاد نشده است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندارگلستان درخاتمه با بیان اینکه نظام آموزشی مطابق با نظام کارآفرینی ساماندهی نشده است، افزود: الگو برداری نظام آموزشی ما در مسیر درست انجام نشده به همین دلیل نه تنها کمکی برای کسب و کار نشد، بلکه مشکلاتی نیز ایجاد کرده است.

کد خبر 2764981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha