به گزارش خبرنگار مهر، پژمان نیک اقبالی بعدازظهر یکشنبه در نشست شورای بحران استان گفت: این مشکل به طور قطع در مناطق عشایری و روستایی بیشتر است.
وی بر برنامه ریزی برای مدیریت آب در فصل تابستان تاکید کرد و افزود: اطلاع رسانی در خصوص مصرف درست و بهینه آب در استان ضروری است.
نیک اقبالی اظهار داشت: با توجه به مشکلات کم آبی که در مناطق عشایری رخ خواهد داد، بسیج امکانات برای آبرسانی به این مناطق ضرورت دارد.
معاون عمرانی استاندار همچنین آتش سوزی جنگل ها را یکی دیگر از بحرانهای پیش رو دانست و از آمادگی ستاد بحران برای مقابله با این معضل خبرداد.
به گفته نیک اقبالی، در سال گذشته آتش سوزیها بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت به جنگلهای استان وارد کرد.
کمبود امکانات و اعتبار برای اطفای حریق جنگلها
وی به کمبود تجهیزات برای اطفای حریق در این استان اشاره کرد و گفت: کهگیلویه و بویراحمد۲۰ درصد جنگلهای زاگرس را در خود دارد و بعد از استانهای شمالی کشور دارای بیشترین جنگل و مراتع است اما از اعتبارات و امکانات برای حفاظت از این جنگلها بی بهره است.
نیک اقبالی تاکید کرد: با توجه به کمی بارشها و خشکسالی احتمال افزایش آتش سوزی جنگلها و مراتع استان وجود دارد و مقابله با این بحران همکاری همه دستگاههای اجرایی را می طلبد.
وی از منابع طبیعی استان خواست خسارات وارده ناشی از آتش سوزی ها را بررسی و در کمترین زمان ممکن برای ستاد بحران استان ارسال کند.
معاون استاندار پدیده گردوغبار را یکی دیگر از بحران های پیش رو دانست و گفت: همجواری با استان خوزستان موجب شده این استان هم از خسارات ریزگردها و گرد و غبار در امان نماند.
به گفته وی، در مواقعی که وضعیت هوای استان به علت ریزگردها بحرانی باشد، ادارات، سازمانها و مدارس تعطیل خواهند شد.
نظر شما