۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۳۲

برگزاری اولین نمايشگاه بين‌المللی دريايی كشورهای اسلامی

برگزاری اولین نمايشگاه بين‌المللی دريايی كشورهای اسلامی

معاون امور بندری و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردی از برگزاری اولین نمايشگاه بين المللی دريايی كشورهاي اسلامی در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جليل اسلامي گفت: نمايشگاه بين المللي دريايي كشورهاي اسلامي می‌تواند علاوه بر نقش موثري که در شناسايي ظرفيت‌هاي دريايي دارد، موجب همکاری، تعامل و تلاش  گروهی ارگان‌های ذیربط دریایی کشور و بخش خصوصی شود.

نمایشگاه بین المللی دریایی کشورهای اسلامی از ۱۶ تا ۱۹ خرداد ماه با حضور و مشارکت ده‌ها شرکت داخلی و خارجی و همچنین سازمان‌های مختلف بین المللی درمصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

این نمایشگاه شامل بخش‌های متنوعی از قبیل ارائه توانمندی‌ها و دستاوردها در زمینه کشتیرانی و حمل و نقل دریایی، صنایع کشتی سازی، صنایع فراساحل نفت و گاز، خدمات دریایی و بندری، امور نظامی و دفاعی، اقیانوس شناسی و هواشناسی، الکترونیک و مخابرات، گردشگری و تفریحات دریایی، حقوق دریایی، موسسات رده بندی، بیمه و موسسات اعتباری، نقشه برداری و هیدروگرافی، محیط زیست دریایی، مناطق آزاد ویژه اقتصادی، شیلات و آبزیان، تجسس و نجات دریایی، دانشگاه ها و مراکز عالی علوم و فنون دریایی، انجمن ها و اتحادیه ها با برگزاری کارگاه‌های آموزشی است.

عضو هيات عامل سازمان بنادر و دريانوردي افزود: اميدواریم با برپايي چنين نمايشگاه هايي در سطح منطقه اي و بين المللي به ويژه در جهان اسلام، موجب افزايش رقابت پذيري اين صنعت در عرصه بين المللي و ارتباط با پيشگامان دريايي جهان شده و در نهايت پيشرفت اقتصادي كشور را فراهم آوریم.

اسلامي خاطر نشان کرد: یکی از مهمترين برنامه هاي كاري و عملياتي وزارت راه و شهرسازي، نگاه راهبردي به توسعه فعاليت هاي دريايي، تاكيد بر «اقتصاد دريا پايه» و همچنین گسترش اثرات مثبت پيراموني توسعه فعاليتهاي بندري در تحرك بخشي به سواحل و شهرهاي بندري، است.

معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي اضافه كرد : سازمان بنادر و دريانوردي تلاش می کند تا با  هماهنگي ديگر سازمانهاي تابعه ی وزارت راه و شهرسازي، زمينه تحقق برنامه محوری اقتصاد دریا پایه را با مشاركت حداكثري بخش خصوصي، بيش از پيش فراهم آورد.

اسلامی در ادامه با اشاره به ظرفيت‌هاي بالقوه و موجود حوزه دریائی كشور گفت: منابع و ذخاير غني انرژي در دريا و وجود بيش از ۲۰۰ بندر بزرگ و كوچك بازرگاني، نفتي و صيادي و همچنین يازده بندر اصلي تجاري در سواحل شمالي و جنوبي کشور با ظرفيت حدود ۱۹۰ ميليون تن جابجايي کالا و تسهيلات، نقش ممتازي را برای توسعه فعاليتهاي دريانوردي کشور فرآهم آورده است

معاون امور بندري و مناطق ويژه سازمان بنادر و دريانوردي در پایان افزود: این پتانسیل‌ها و ظرفیت‌ها همچنین موجب شكل گيري كشتيراني، صنايع دريايي ساحلي و فراساحلي، گردشگري، مسافري و غیره در سطح منطقه اي و فرا منطقه اي شده است كه بهره برداري بهينه از آن در شرايط فعلي اقتصاد كشور به ويژه در دوران پساتحريم، مي تواند موجب جهش عظيم اقتصادي در حوزه دریایی كشور شود.

کد خبر 2765557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha