به گزارش خبرنگار مهر، نادر قربانی عصر یکشنبه در جشن اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند با بیان اینکه در استان لرستان بیش از ۲۰۰ سازمان مردم نهاد و موسسه خیریه فعالیت می کنند، ادامه داد: خیر بودن در ذات مردم لرستان نهادینه شده و لرستانیها سابقه دیرینه ای در این خصوص دارند.
وی با اشاره به اینکه قرآن کریم سن بلوغ را سن ازدواج می داند، افزود: خوشا به حال کسانی که در سن جوانی پاکدامنی پیشه کرده و ازدواج خداگونه، سالم و طبق سنت دارند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه بالا رفتن سن ازدواج پیامدهای خوبی برای جامعه ندارد، خاطرنشان کرد: این امر پیامدهای منفی رفتاری، روانی و تلخی هایی برای جامعه دارد.
قربانی با اشاره به اینکه باید سنت رسول خدا و حکم قرآن را در اجرای سنت حسنه ازدواج در نظر داشته باشیم، بیان داشت: به شرط پایین آوردن سطح توقعات ازدواج و زندگی آسان می شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه خداوند در قرآن ازدواج را مایه آرامش، مودت و مهربانی بیان کرده است، ادامه داد: این سه عنصر بُعد متافیزیکی جامعه را تشکیل می دهند و اگر این ها در خانواده ای باشند جامعه خود به خود درست می شود.
قربانی به تعیین شعار همدلی و همزبانی برای سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: همه مردم باید این شعار را مدنظر قرار دهند.
قربانی ادامه داد: در راستای تحقق شعار سال خیرین می توانند با همدلی بیشتر در ترویج سنت حسنه ازدواج که سنت پیامبر اسلام(ص) است مشارکت جدی تر و بیشتری داشته باشند.
حجت الاسلام هاشمی سخنران ویژه این مراسم نیز مراجعه مردم به افراد خیر را یک نعمت برای آنها دانست و گفت: خیرین مصداق صفت یاوکیل و یاکفیل خداوند در زمین هستند.
وی نوعروسان را به رعایت حسن رفتار در زمینه های مختلف سفارش کرد و ادامه داد: این اصل باعث حفظ زندگی مشترک و سعادت زن و شوهر می شود.
نظر شما