علی بخش رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در سیل سال گذشته ۳۵۰ کیلومتر جاده در مسیر سیل قرار داشتند، گفت: ۲۰ درصد این جاده ها به دلیل سیل خسارت جدی دیدند.
رستمی گفت: با وقوع این سیل در سال گذشته اداره کل راه و شهرسازی ضمن بسیج پرسنل، امکانات و ماشین آلات راهداری و راهسازی خود در سطح گلستان نسبت به بازگشایی مسیرهای آسیب دیده از سیل اقدام کرد.
وی افزود: با هماهنگی مدیریت بحران گلستان از امکانات سایر دستگاه های عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران و همچنین ماشین آلات بخش خصوصی و به صورت محدود از اداره کل راه و شهرسازی مازندران نیز استفاده کردیم.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان افزود: با توجه به وقوع عمده سیلاب در راه های روستایی و لزوم بازگشایی هرچه سریع تر راه ها با همت و تلاش، همه محورهای آسیب دیده در سیل سال گذشته به جز محور اولنگ در مدت کمتر از ۴۸ ساعت بازگشایی و تردد موقت در آن انجام شد.
وی ادامه داد: عقد قرارداد با پیمانکار و نگرانی پرداخت جریمه به پیمانکار به علت طولانی شدن مدت زمان اجرا، آسیب دیدگی راه ها و احتمال بروز خسارت سنگین تر به راه ها در محل های آسیب دیده که به صورت موقت ترمیم شده از مشکلات ما در این خصوص است.
رستمی افزود: پیگیری و تعیین تکلیف اعتبارات سیل به منظور تصمیم گیری در خصوص نحوه ادامه کارها، پیگیری دریافت اعتبارات ملی برای خرید ماشین آلات و تجهیرات تخصصی مرتبط با سیل و خرید و آماده نگهداشتن تجهیزاتی مانند لوله بتنی، پل های خرپایی به منظور استفاده در زمان بحران و قطع راه ها به عنوان راهکارهای برطرف کردن مشکلات مطرح است.
نظر شما