مریم جلوانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کارگران کوره ها،رانندگان تاکسی و اتوبوس، رانندگان وسایط نقلیه سنگین و نانوایان و قنادها و آشپزها از جمله افراد و مشاغلی هستند که به دلیل قرار گرفتن در محیط گرم در معرض ابتلا به ناراحتی های کلیوی قرار دارند.
وی بیان داشت: درصد ابتلای افرادی که به طور مکرر در معرض گرما قرار دارند به جهت تعریق زیاد و کم شدن آب بدن، به بیماریهای کلیوی بسیار بیشتر از افرادی است که در محیط های بسته و با تهویه مناسب مشغول کار هستند.
مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان خاطرنشان کرد: عادت غذایی به خصوص مصرف مداوم کافی میکس و قهوه در شکل گیری بیماریهای کلیوی تاثیری زیادی دارد.
وی اعلام کرد: کمآبی (دهیدراتاسیون) در تابستان اتفاق رایج و بسیار خطرناکی است که به دلیل تعریق زیاد رخ میدهد و این مسئله باعث کاهش مایعات بدن و درنتیجه وارد شدن فشار زیاد به کلیهها میشود.
جلوانی گفت: این موضوع بهخصوص در افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند، میتواند فوقالعاده خطرناک باشد، چون در این زمان از سال مشکلاتشان ممکن است بهشدت وخیم شود.
وی افزود: با پایان فعالیت روزانه و هنگام استراحت بدن ، کریستال های نمکی در کلیه شکل می گیرند از این جهت توصیه می شود با توجه به میزان فعالیت روزانه حتماً ۱ تا ۲ لیوان آب قبل از خواب نوشیده شود.
مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان با بیان اینکه در روزهای گرم تابستان آشامیدن حداقل ۸ لیوان آب سالم و بهداشتی نباید فراموش شود، گفت: افرادی که در محیط های گرم و در مشاغل پر استرس فعالیت می کنند باید میزان بیشتری آب در طول روز بنوشند.
وی افزود: کارگران شاغل در صنایع ریخته گری و ذوب فلزات،شیشه گرها،کارگران شاغل در محیط باز مانند راهدارها،کارگران و تعمیر کاران خطوط راه آهن و کشاورزان و شالی کاران و کارگران ساختمانی،نصابان کولر و وسایل سرمایشی و گرمایشی روی بام که ساعتها در زیر نور خورشید کار می کنند در معرض شدید ناراحتی های کلیوی قرار دارند.
نظر شما