به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری عصر سه شنبه در حاشیه سفر استاندار به شهرستان دلفان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از ۱۱۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی در این شهرستان تنها ۱۹ هزار هکتار بصورت آبی کشت می شود، گفت : بیش از ۸۰ درصد از مردم این شهرستان از راه کشاورزی امرار معاش می کنند که متاسفانه با توجه به بروز سرمای اخیر ۱۰۰ درصد از باغات و ۸۰ درصد از مزارع این شهرستان دچار خسارت شدند.
وی یادآور شد: با توجه به محرومیت و وضعیت معیشتی مردم متاسفانه مردم این منطقه دچار مشکلات فراوانی شده اند.
وی با بیان اینکه بر اساس برآورد کارشناسان، شهرستان دلفان متحمل حدود ۱۷۲ میلیارد تومان خسارت در حوزه باغات و مزارع شده است، تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود تخصیص اعتبار ویژه برای آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی منطقه و تخصیص اعتبار به ۴ ایستگاه پمپاژ آب در دست ساخت در این منطقه ضرورت دارد.
فرماندار شهرستان دلفان با تاکید بر اینکه ضروری است اراضی دیم منطقه به آبی تبدیل شود و این موضوع باید در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار گیرد، افزود: اجرای پروژه سد تاج امیر برای مردم منطقه خاوه بسیار حیاتی بوده که از شرکت آب منطقه ای استان انتظار داریم با توجه به ضرورت امر، مجددا عملیات ساخت این سد آغاز شود.
باقری با اشاره به اینکه شهرستان دلفان عنوان قطب تولید حبوبات استان را به خود اختصاص داده و ایجاد صنایع تبدیلی در این منطقه را ضروری است، افزود: با توجه به فراهم بودن زمینه سرمایه گذاری در این بخش از سرمایه گذاران بخش خصوصی دعوت می کنیم برای ایجاد طرح های صنایع تبدیلی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هزار ۲۰۰ بنگاه اقتصادی با اشتغال ۳۱ هزار نفر در شهرستان دلفان وجود دارد، اظهار داشت : از این تعداد ۴۰۰ بنگاه تولیدی نیمه فعال، ۸۹ بنگاه تعطیل و تنها ۷۱۱ بنگاه اقتصادی فعال هستند که دستگاه های دولتی از قبیل شهرداری را نیز در بر می گیرد.
نظر شما