به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا رحیمی در نشست کمیته مدیریت پسماند شهرستان انزلی که ظهر چهارشنبه برگزار شد، با تاکید بر همکاری هر چه بیشتر با بخش خصوصی در راستای مدیریت پسماند گفت: همکاری با بخش خصوصی در مقوله مدیریت پسماند، علاوه بر اینکه برای بخش خصوصی اشتغال پایدار ایجاد می کند، در حفظ محیط زیست شهرث نیز کمک شایانی می کند.
وی با اشاره به اهمیت پسماند زباله در شهر ساحلی انزلی افزود: محدوده شناگاه ها و مجتمع های اقامتی تفریحی شهر نیز باید برای مدیریت پسماند مدنظر شهرداری قرار گیرد.
رحیمی تاکید کرد: در راستای حفاظت از محیط زیست شهری و مدیریت پسماند، مدیران طرح های سالم سازی باید نسبت به جمع آوری و پاکسازی محدوده های شنا حساس بوده و اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند.
در ادامه این نشست، رئیس حفاظت از محیط زیست انزلی با ارائه پیشنهاد بازدید میدانی مسئولان از کارخانه کمپوست انزلی و منطقه دفن زباله و پسماندهای عفونی بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان گفت: با برگزاری چنین بازدید مشترکی با حضور تمامی ارکان مربوط به بحث پسماند می توان به چشم انداز بهتری در این مقوله رسید.
اکبر میغی افزود: مراکز جمع آوری ضایعات از آلوده ترین فضاها هستند که باید بررسی و پیگیری های لازم در مورد وضعیت آن ها صورت گیرد تا در صورت محرز بودن تخلف، برخورد قانونی با متخلفان اعمال شود.
همچنین شهردار ناحیه ۳ انزلی در این نشست گفت: بالغ بر ۴۰ روش برای آموزش تفکیک زباله از مبدأ وجود دارد که در شهرستان انزلی تلاش شده با کمترین هزینه، روش آموزشی مناسبی تدوین و ارائه شود.
شهرام توانا با تاکید بر اهمیت آموزش تفکیک زباله از مبدأ به شهروندان تاکید کرد: تفکیک زباله های تر و خشک از درب منازل از نخستین مواردی است که مردم باید نسبت به آن آگاهی یابند و این مهم باید در ادارات دولتی نیز مدنظر قرار گیرد.
وی به بند ۷ قانون مدیریت پسماند اشاره و بیان کرد: بنا بر قانون، شهرداری می تواند از جمع آوری زباله های مخلوط در جلوی ادارات اجتناب کند و این مهم باید در ادارات شهرستان مدنظر قرار گیرد زیرا در انزلی برخی ادارات، کاغذ را نیز با زباله ها مخلوط می کنند.
توانا تاکید کرد: همکاری هتل ها و مراکز اقامتی در مدیریت پسماند شهرستان بسیار تاثیرگذار است.
نظر شما