۲۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲

آمریکا و انگلیس دو مانع اصلی مقابله با تغییرات آب و هوایی

آمریکا و انگلیس دو مانع اصلی مقابله با تغییرات آب و هوایی

ایالات متحده و بریتانیا بزرگترین منتشر کننده گازهای گلخانه ای در جهان هستند و این در حالی است که آمریکا و چین ایده های بسیار متفاوتی برای مقابله با مشکلات مربوط به تغییرات آب و هوایی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، در یک بررسی جدید که چندین ماه قبل از برگزاری مهمترین مذاکرات مقامات در خصوص تغییرات آب و هوایی انجام شد، نشان داده شد که مردم ایالات متحده و بریتانیا خیلی کمتر از مردم کشورهایی چون چین تمایل به نتیجه بخش بودن گفتگوها برای رسیدگی به مشکلات تغییرات آب و هوایی دارند.

در ماه دسامبر، نمایندگان بین المللی قرار است در پاریس گرد هم آمده و در مورد برقراری یک توافق بین المللی، که از نظر خیلی ها می تواند آخرین شانس بشریت برای محدود کردن اثرات خطرناک تغییرات آب و هوایی بر جهان و جمعیت آن باشد، تمام تلاش خود را بکنند. اما ایالات متحده و بریتانیا هیچ کاری برای مبارزه با این بحران عملا انجام نمی دهند و تنها ژست آن را می گیرند.

۱۷ درصد مردم ایالات متحده هیچ توافق نامه بین المللی را که بتواند مشکل تغییرات آب و هوایی را حل و فصل کند، قبول ندارند. این رقم برای بریتانیا ۷ درصد است.
از سوی دیگر، در چین و اندونزی این رقم فقط ۱ درصد است. در چین، ۶۰ درصد مردم از نمایندگان خود می خواهند در تنظیم اهداف جدی برای رسیدگی به تغییرات آب و هوایی با بیشترین سرعت ممکن نقش رهبری داشته باشند. این رقم در انگلستان ۴۱ درصد است.
بی میلی مقامات انگلستان و ایالات متحده برای رسیدگی به تغییرات آب و هوایی ممکن است نتیجه این باور رایج باشد که «اصلاً چنین مشکلی وجود ندارد.» در واقع  ۳۲ درصد مردم در پاسخ به این پرسش که این مشکل اگر اصلاً وجود دارد، چقدر جدی است؟، گفتند اصلاً مشکلی وجود ندارد!

بخشی از نگرانی چین در مورد تغییرات آب و هوایی مربوط به اثرات آن است. مناطق شهری به تازگی دچار آلودگی شدید هوا شده اند، و این باعث افزایش آگاهی در مورد تغییرات آب و هوایی در میان مردم شده است.
تفاوت های ذکر شده به احتمال زیاد منجر به تغییر مسیر مدیریت مذاکرات در ماه دسامبر می شود. در سراسر جهان بسیاری از مردم خواستار تعیین اهداف جدی  از سوی دولت های خود هستند تا در نهایت مذاکرات را به خوبی به پایان برسانند.

اما با توجه به عدم تمایل مردم انگلستان و ایالات متحده آمریکا – که دو آلاینده اصلی جهان به شمار می روند- و همچنین قدرت های بین المللی، دستیابی به این اهداف  دشوار به نظر می آید. با وجود برخی تردیدها، به ویژه در ایالات متحده، شکست برای رسیدن به توافق در پاریس به احتمال زیاد باعث ناامیدی در سراسر نقاط جهان خواهد شد.

کد خبر 2774936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha