۲۴ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۵۳

رييس كميته ملي المپيك درمراسم افتتاحيه اولين دوره كارگاه روان شناسي:

مربيان بايد اهميت روانشناسي ورزشي را به ميان جامعه ورزش ببرند

مربيان بايد اهميت روانشناسي ورزشي را به ميان جامعه ورزش ببرند

رضا قراخانلو در مراسم افتتاحيه اولين دوره كارگاه روان شناسي ورزشي كه صبح روز گذشته در محل آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك برگزار شد گفت: علاوه بر مظلوميت هايي كه ورزشكاران ما از لحاظ امكانات مقابل رقبايشان دارند از يك مظلوميت علمي نيز رنج مي برند.

به گزارش خبرگزاري "مهر"رييس كميته ملي المپيك ضمن بيان اين موضوع ادامه داد: با وجود آنكه 12،10 سال است كه از شروع به كار روان شناسي ورزشي در دنيا مي گذرد ولي ما شاهد اين مظلوميت در بين ورزشكارانمان هستيم. پرداختن به مسائل روان شناسي از جمله نيازهاي ما به حساب مي آيد. ما در كميته و آكادمي ملي المپيك به دنبال اين هستيم كه اين مركز را تقويت كنيم و من اميدوارم بتوانم اين دانش متراكم را در كشور گردهم آورده و به كمك مربيان بياوريم.

رييس كميته ملي المپيك با ذكر اين مطلب كه در بحث روان شناسي نبايد شتاب داشت خطاب به مربيان شركت كننده در اين كلاس گفت: شما از جمله بهترين مربيان حال حاضر كشور هستيد. در بحث روان شناسي نبايد درابتداي كاردلزده شويد وعجله كنيد. رسيدن به شكل مطلوب از لحاظ رواني در ميان ورزشكاران به زمان نياز دارد. شما مربيان در وهله اول به عنوان شروع يك حركت ملي بايد اهميت روان شناسي ورزشي را به ميان جامعه ورزش كشور ببريد.

سيد امير حسيني رييس آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك نيز درابتداي جلسه گفت: با حمايت هاي كميته ملي المپيك تاكنون موفق شديم در راستاي توسعه وارتقاي علمي جامعه ورزش كشور فعاليت هاي زيادي را انجام دهيم. در همين راستا و در پي تاكيدات رييس محترم كميته ملي المپيك مركز روان شناسي ورزشي را با سازماندهي مكاني افتتاح نموديم . از جمله خدمات اين مركز ارايه خدمات مشاوره اي به ورزشكاران و برگزاري كلاس هاي علمي براي جامعه ورزش كشوراست.

وي در ادامه بيان كرد: دو روز پيش سالگرد فوت استاد اميرحميدي بود. ايشان نقش بسيار مهمي در ورزش كشور و علمي كردن آن داشتند و در داخل و خارج از كشور فرد بسيار خوشنام و موثري بودند .او از بدو تاسيس ارتباط و همكاري نزديكي با اين مجموعه داشت و به همين مناسبت و به پاس زحمات ايشان ما اين كلاس آموزشي را به نام ايشان نامگذاري كرديم.

شايان ذكر است اين دوره آموزشي براي اولين بار زير نظرمركز روان شناسي ورزشي آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك و با هدف آشنايي مربيان با ضرورت روان شناسي ورزشي به مدت يك روز و با حضور22نفر از مربيان از20 فدراسيون ورزشي برگزار شد.

شركت كنندگان در اين دوره زير نظر اساتيد دوره آقايان دكترحسن عشايري پزشك متخصص مغز واعصاب واستاد دانشگاه توانبخشي و دكترمحمد خبيري رييس پژوهشكده تربيت بدني با مباحث انگيزش و هيجان ، مهارت هاي رواني، روان شناسي مربيگري و ارتباطات و رهبري آشنا شدند.

کد خبر 277701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha