به گزارش خبرنگار مهر، عباس سلیمی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران در محل حسینیه اعظم زنجان افزود: باید کارهای خود را در سه زمینه قرآنخوانی، قرآندانی و قرآنباوری مدیریت و سازماندهی کنیم.
وی ادامه داد: باید بهدنبال وارد کردن جوانان به وادی تدبر، معنا و فهم قرآن بود تا قرآنآموزان عمل به قرآن را وظیفه اصلی خود بدانند.
سلیمی با تاکید بر اینکه مجموعه رفتارهای قرآنی، حاکمیت فرهنگ قرآنی در جامعه را بهدنبال دارد، افزود: فرهنگ قرآنی مانع از بروز بداخلاقی، مشکلات و چالشهای اجتماعی میشود.
سلیمی با بیان اینکه برگزاری همایشهای بینالمللی در راستای توسعه فهم و درک قرآن کریم بسیار موثر است، افزود: همایشها و مسابقات متعدد بینالمللی قرآن کریم در کشور برگزار میشود.
سلیمی با بیان اینکه در نتیجه عمل به قرآن شاهد رفتارهای قرآنی در جامعه خواهیم بود، گفت: ماه مبارک رمضان فرصت استثنایی برای قرائت قرآن کریم است و عمل به قرآن میتواند در داشتن سبک زندگی قرآنی نقش موثری ایفا کند.
وی با بیان جایگاه ایران در مجامع جهانی در انجام فعالیتهای قرآنی قبل و بعد از انقلاب اسلامی گفت: برگزاری مسابقات و همایشهای بینالمللی قرآن کریم با حضور ایران در این مجامع در کنار انجام فعالیتهای قرآنی، چهره اسلامی کشور ایران را نیز نشان میدهد.
استاد برجسته قرآن کریم کشور با اشاره به لزوم توسعه و افزایش فعالیتهای قرآنی در سطح کشور، افزود: برگزاری مسابقات و همایشهای بینالمللی قران کریم در کشور سبب ترغیب و تشویق جوانان و نوجوانان برای انجام فعالیتهای قرآنی میشود.
سلیمی با اشاره به لزوم اهمیت کیفیت در انجام فعالیتهای قرآنی، گفت: در راستای تحقق منویات مقام رهبری برای تربیت حافظان قرآنی، با وجود افزایش حافظان قرآنی در چند سال اخیر هنوز فعالیت جدی انجام نشده است.
وی گفت : داشتن روحیه بسیجی، مدیریت انجام امور و تعیین بازه زمانی از جمله اقداماتی است که میتوان برای رسیدن به هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی انجام داد که در این راستا نباید کیفیت فدای کمیت شود.
پیشکسوت قرآن کریم کشور با اشاره به عملکرد سازمان دارالقرآن کریم، عنوان کرد: برای افزایش تاثیرگذاری فعالیتهای قرآنی در کشور باید همه مربیان و اساتید قرآنی در انجام فعالیتهای خود اخلاص را سرلوحه کار قرار دهند.
وی با اشاره به عملکرد رسانهها در راستای فعالیتهای قرآنی، گفت: رویکرد رسانهها در عرصه فعالیتهای قرآنی رضایتبخش نیست که لازم است هر یک از رسانهها رویکرد خود را در این زمینه تقویت کنند.
سلیمی با بیان اینکه قرآن به تعبیر امام خمینی (ره) و همچنین مقام رهبری، قانون اساسی انقلاب ما است، افزود: مدیران رسانه فعالیتهای خود را در زمینه قرآنی به لحاظ کمی و کیفی افزایش دهند و اولویت اول برنامههای خود را قرآن بدانند.
سلیمی با بیان اینکه اگرچه فعالیتهایی در راستای تربیت حافظان قرآن کریم انجام شده، ولی طی دو سال اخیر آمار صادقانهای در این خصوص اعلام نشده است، افزود: مسئولان باید در فعالیتهای قرآنی حرکت جهادی داشته باشند.
وی دنیاطلبی و پاکت پول گرفتن برای قرائت قرآن را مهمترین آسیب در راستای توسعه قرآنآموزی و قرآنخوانی عنوان کرد و گفت: اگر دنیاطلبی را کنار بگذاریم و اخلاص را سرلوحه فعالیتهای قرآنی قرار دهیم، خواهیم توانست در راستای توسعه فرهنگ قرآنی و کنار زدن آسیبها گام برداریم.
سلیمی با تاکید بر اینکه قرآن را باید به خاطر خدا بخوانیم و نه برای دنیاطلبی و مطرح کردن خودمان، افزود: برخی مواقع در قرائت و نغمات قرآنی متوقف میشویم، در حالی که قرائت قرآن الفبای زندگی قرآنی و مدخل ورود به زندگی قرآنی است.
نظر شما