به گزارش خبرنگار مهر، عباس سلیمی شامگاه جمعه در همایش قرآنیان در محل حسینیه اعظم زنجان، افزود: کسی که به قرآن عمل نمیکند ولی برای قرائت و حفظ آن میکوشد، مانند کسی است که قرآن را نخوانده است.
وی ادامه داد: ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺗﻼﻭﺕ، ﻋﻨﺎﯾﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺷﺎﻣﻞ حال ﺑﻨﺪﻩ میشود ولی ﺯﻣﺎﻧﯽ قرائت ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﻤﺎﻝ ﺧﻮﺩ میرسد که ﻓﺮﺩ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻣﺤﺘﻮﺍﯾﯽ ﻗﺮﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻪﻋﻨﻮﺍﻥ ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﮔﺎﻡ بردارد.
سلیمی افزود: ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺳﺘﺎ پس از طی ﭘﻠﻪﻫﺎﯼ ﻧﺨﺴﺖ ﺩﺭ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻟﺤﻦ ﻭ ﺗﺠﻮﯾﺪ ﻭ ﺁﺭﺍﺳﺘﻦ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﺑﻪ ﻓﻨﻮﻥ ﺗﻼﻭﺕ، صوت زیبا ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺑﻨﺪﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
عضو هیئت امنای دارالقرآن کشور گفت: ﻧﮑﺘﻪای ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﺍﻥ ﺗﻮﺟﻪ کرد، ﻋﺠﯿﻦ ﺷﺪﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﺎ ﺭﻭﺡ ﻭ ﺟﺴﻢ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ و ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﺤﻘﻖ میشود ﮐﻪ ﻓﺮﺩ به آن ﻋﻤﻞ کند.
سلیمی گفت: با توجه به جایگاه علما از منظر اسلام و قرآن، فعالان قرآنی باید تحت صیانت علما و روحانیون برای برگزاری محافل قرآنی خود در مساجد اقدام کنند.
وی با بیان اینکه هر قاری، حافظ، خادم و فعال قرآنی حامل و عامل قرآن کریم نیست، عنوان کرد: اگر کسی برای خودنمایی و دیگر خواستههای دنیایی بهدنبال فعالیت در عرصه قرآن برود، گناهی بزرگ است چراکه باید فعالیتها در این عرصه برای کسب رضای خداوند صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: انجام درست فعالیتهای قرآنی سبب جاری شدن برکت قرآن در زندگی انسان میشود.
عضو هیئت امنای دارالقرآن کشور با اشاره به لزوم آموزش قرآن برای قرآن، تصریح کرد: نباید آموزش قرآن و فعالیت در عرصههای قرآنی با اهداف دنیایی بوده و برای بهدست آوردن پول و تامین دنیایمان انجام شود.
سلیمی با اشاره به احادیثی از پیامبر اکرم (ص) در مورد حفظ و قرائت قرآن کریم، گفت: در روایات آمده است که بلندمرتبهترین بندگان نزد خداوند بعد از پیامبران، علمای دین هستند و بعد از آنان نیز قرآنیان نزد خداوند بزرگ شمرده میشوند.
پیشکسوت حوزه قرآن کریم کشور با بیان اینکه علما بعد از سلسله انبیاء بلندمرتبهترین شخصیتهای جهان بهشمار میروند، یادآور شد: نباید فعالان قرآنی، برگزاری محافل قرآنی را بر سخنرانی واعظ ترجیح دهند.
سلیمی افزود: لازم است که هر یک از قاریان قرآن کریم از بایدها و نبایدهای قرآن اطاعت کنند و از امرهای قرآن پیروی کرده و نهیهای آنرا مرتکب نشود.
نظر شما