به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی در جلسه ستاد ساماندهی امامزاده حسین(ع) که ظهر شنبه در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: جایگاه امامزاده حسین(ع) برای مردم و مسئولان استان بسیار والا و شاخص است و با ارادت مردم به این اماکن مقدس وظیفه داریم شرایط خوبی را برای زیارت عاشقان بقاع متبرکه فراهم کنیم.
وی افزود: خوشبختانه عزم خوب و شایسته ای بین دستگاههای اجرایی استان از جمله راه و شهرسازی، شورای شهر، شهرداری، اوقاف ومیراث فرهنگی با حمایت استانداری ایجاد شده که به تسریع امور کمک می کند.
حبیبی یادآورشد: بیش از ۹۰ درصد منابع مالی این پروژه باید از طریق فروش زمین تامین شود که به دلیل رکود مسکن این کار با تاخیر مواجه شده که در این راستا تملک اراضی و اجرای مرحله ای باید مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول بیان کرد: در فازبندی کارها باید طرح هایی تعریف شود که بتوانیم پس از تملک اجرایی کنیم که در این راستا شهرداری کارهای خوبی انجام داده و باید تداوم یابد.
سرعت ساماندهی امامزاده حسین(ع) کم است
وی اضافه کرد: در جلساتی که با مسئولان کشوری برگزار شده مقررشد ۱۵ میلیارد تومان از سوی شهرداری، ۳۰ میلیارد تومان راه و شهرسازی، ۱۰ میلیارد تومان اوقاف و پنج میلیارد تومان میراث فرهنگی تامین شود که در فاز اول ۶۰ میلیارد تومان برآورد شده که شهرداری بخشی از تعهدات خود را عملی کرده است.
حبیبی تصریح کرد: امیدواریم گامی برای تامین منابع مالی اجرای طرح از سوی دستگاههای دیگر برداشته شود تا بتوانیم با سرعت بیشتری کار را آغاز کنیم.
این مسئول گفت:۱۰ میلیارد تومان تسهیلات از سوی اوقاف کشور تامین خواهد شد که تاکنون یک میلیارد تومان داده شده و امیدواریم با واگذاری و فروش زمین از سوی راه و شهرسازی بخش دیگری از کار تامین شود.
حبیبی اظهارداشت: به دلیل این که منابع دولتی برای اجرا وجود ندارد تامین این منابع با هماهنگی مسئولان دستگاههای اجرایی و فروش زمین زمان می خواهد که باید تدبیر کنیم تا کار متوقف نشود.
مانی فر: راه و شهرسازی در اجرای پروژه همکاری لازم را صورت می دهد
در این جلسه حامد مانی فر مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین اظهار داشت: برای تسریع در کار آماده ایم تا معادل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زمین در اختیار شهرداری قرار دهیم تا کار سرعت بیشتری گیرد.
در ادامه آرش رشوند مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری قزوین گفت: امسال چهار جلسه در این زمینه برگزار شده و با پرداخت بخشی از مطالبات مشاور طرح امیدواریم توقف کار برطرف شود.
رشوند یادآورشد: اجرای دارالشفاء در مرحله اول اجرای طرح قرار دارد که در این مرحله درمانگاه، پارکینگ، فضای خدماتی و غذاخوری پیش بینی شده که تلاش می کنیم کار به صورت متمرکز انجام شود.
وی اضافه کرد: از مجموع ۲۵۰ پلاک ثبتی تعداد ۳۲ پلاک تملک شده که تاکنون بیش از سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.
نظر شما