به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام کاظم لطفیان صبح یکشنبه در گردهمایی توجیهی آموزش سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: امروز در حوزه خانواده با کاهش ازدواج، افزایش طلاق، خشونت علیه اعضا خانواده و بحران هویتی روبهرو هستیم که عمده این بحرانها به زنان آسیب میزند.
وی، زنان را یکی از قربانیان اصلی خشونت در خانوادهها عنوان کرد و گفت: در حوزه بحران هویتی نیز زنان بیشتر از مردان آسیبپذیر هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بابیان اینکه در اندیشه اسلامی خانواده امانت الهی است، بیان کرد: در حال حاضر تمامی ناهنجارهای جامعه محصول کج کاری نهاد خانواده است.
حجتالاسلام لطفیان با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی بر محبت و یگانگی و بر اساس رفاقت و همکاری است، عنوان داشت: بر اساس معارف قرآن، خانواده باید لباس روح، قرارگاه مطمئن و آرامشبخش روان باشد.
در خانواده اسلامی نگاه متمدنانه و متحجرانه ممنوع است
وی به رواج ازدواج سفید و طلاقهای عاطفی در جامعه امروز اشاره کرد و افزود: رواج این پدیدهها سبب ازهمپاشیدگی خانوادهها و تزلزل بنیان خانواده شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، بلوغ زودرس در نوجوانان، غفلت زدگی و بدآموزیها را از دیگر آسیبهای جامعه امروز برشمرد و افزود: بسیاری از رفتار ما بزرگترها در محیط زندگی برای کودکان بدآموزی دارد و ما باید مراقبت رفتار خود در خانواده باشیم.
حجتالاسلام لطفیان با تأکید بر اینکه رابطه خانواده اسلامی قدسی است نه عاطفی، بیان داشت: در خانواده اسلامی افراد قدردان زحمات یکدیگر هستند و حریمها حفظ میشود.
وی بابیان اینکه در خانواده اسلامی دختر و پسر فرقی نمیکند و نگاه متمدنانه و متحجرانه ممنوع است، عنوان داشت: در خانواده اسلامی فرمول برکت جای عدد و رقم را میگیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی همچنین، الگوی ارتباطی مناسب، ترغیب به مسائل معنوی، اخلاقمداری، گذشت، وفای به عهد و برخورد کریمانه اعضا خانواده با یکدیگر را ازجمله مصداقهای یک خانواده اسلامی دانست.
حجتالاسلام لطفیان بابیان اینکه اگر مثلث تعاون، تفاوت و تفاهم وارد خانواده شود، زندگی شیرین میشود، بیان کرد: وقتی تفاهم و تعاون در زندگی باشد، زندگی متوازن میشود.
نسخه جامع و کاملی برای اشتغال در کشور نداریم
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه، اعتیاد سنتی و صنعتی را از جمله آسیبهای نخست استان عنوان کرد و گفت: آمار سرقتها در استان هرسال نسبت به سال گذشته افزایش مییابد که خوشبختانه در سال ۹۳ با اقدامات انجامشده آماران کاهش یافت.
محمدی با اشاره به افزایش طلاقهای عاطفی در خانوادهها، بیان داشت: یکی از دلایل این طلاقها بیتوجهی زوجین به یکدیگر بوده که سبب طلاق عاطفی بین دو طرف میشود.
وی، فسادهای اخلاقی و بیکاری را از دیگر آسیبهای اجتماعی استان برشمرد و افزود: در حال حاضر نسخه جامع و کاملی برای اشتغال در کشور نداریم.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به کاهش نرخ جمعیت در کشور، عنوان داشت: طبق برنامه اول توسعه اقتصادی کشور که در سال ۶۷ تنظیم شد باید نرخ باروری در سال ۹۰ به ۴.۶ میرسید که با اقدامات انجامشده به ۱.۶ رسید.
محمدی بابیان اینکه مقام معظم رهبری برای افزایش نرخ باروری در کشور ۱۴ مأموریت تعریف کردهاند، بیان کرد: در این راستا هماکنون برنامههایی در سطح مدارس در حال انجام است که انتظار داریم در آینده نتیجه دهد.
نظر شما