به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی ملک صبح دوشنبه در نشست با اتحادیه خبازان استان، به موضوع طرح پایلوت کیفی سازی نان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه اجرای این طرح در هر شهر با تعداد ۱۰ واحد خبازی به عنوان پایلوت آغاز شد باید دامنه آن را گسترش داد.
وی به نشست با مدیریت بانک سپه استان اشاره کرد و گفت: با صالحیان در خصوص اعطای تسهیلات مناسب به واحدهای نانوایی برای اقدامات بهسازی و نوسازی و تجهیزات استاندارد به توافقات مطلوب رسیدیم.
ملک افزود: اتحادیه ها باید در خصوص میزان نیاز به تسهیلات واحدهای صنفی زیر مجموعه خود به منظور نوسازی و بهسازی و استاندارد سازی دستگاه ها و تجهیزات تولید بررسی و حداکثر ظرف مدت یک هفته برآورد نیاز خبازان را به شرکت غله اعلام کنند.
وی تصریح کرد: تا زمانی که دستگاههای پخت نان و تجهیزات مربوط به آن استاندارد و به روز نباشد سایر اقدامات دیگر کم اثر است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با بیان اینکه در سالجاری تولید و ذخیره سازی گندم از نظر کمی و کیفی بسیار مطلوب است تاکید کرد: کارخانجات آرد، باید گندم با کیفیت تحویل بگیرند و در صورتی که گندم نامطلوب باشد از پذیرش آن خودداری کنند و کارخانجات آرد سازی هم باید آرد با کیفیت تحویل واحدهای خبازی بدهند.
وی افزود: در این زنجیره خبازی ها هم باید از پذیرش آرد بی کیفیت و نامطلوب خودداری کنند و خروجی این حلقه های متصله باید نان مرغوب و ماکول برای مردم عزیز باشد.
وی با بیان اینکه این زنجیره در ماه مبارک رمضان میزبان روزه دارانی است که بیشترین استفاده از نان را دارند گفت: دعای حتی یک نفر از روزه داران در حق تولید کنندگان و خادمان نان برای سعادت و عافیت دنیا و آخرت کل این زنجیره کافی است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ به نقش رسانه ملی در خصوص فرهنگ سازی نان تاکید کرد و گفت: با توجه به این که نان به عنوان یک کالای استراتژیک و با حساسیت بالاست، ضروری است تا صدا و سیما و رسانه ها و متولیان سلامت مردم زمان بیشتری را در برنامه های خود به این مائده آسمانی اختصاص می دهند.
ملک تصریح کرد : فرهنگ سازی در خصوص عدم استفاده از آرد با درجه خلوص و سبوسگیری بالاتر از ۱۸ درصد و مضرات آن باید توسط رسانه ملی و سایر رسانه های چاپی و فضاهای مجازی اطلاع رسانی صورت گیرد.
نظر شما