به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري"مهر" ، شنيدن اين عبارت از زبان افراد خانواه اي كه در آن دانش آموز يا دانش آموزاني وجود دارند ، ديگر آنقدرعادي تلقي مي شود كه كمتر كسي به بررسي علت هاي پديد آورنده آن مي پردازد.
از سوي ديگر تعدادي از افراد نيز معتقدند دانش آموزان ايراني درس خواندن بلد نيستند و همين عامل موجب تشديد تنبلي ها و به زحمت افتادن والدين در گرفتن معلم سرخانه و يا تبديل شدن خود آنان به معلمان خصوصي شبانه روزي مي شود.
يك استاديار رشته ارتباطات در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" ، اين ادعا را رد كرد و گفت: اتفاقا در هيچ نقطه اي از دنيا دانش آموزان مانند ايرانيان مجبور به درس خواندن و يادگيري حجم بالايي از مطالب علمي نيستند و كابوس عدم راه يابي به دانشگاه ، خواب خور اك را از آنان نگرفته است.
دكتر نسترن خواجه نوري خاطر نشان ساخت: آنچه به دنبال اعلام هر تعطيلي موجي از شور و شادي را بين دانش آموزان به وجود مي آورد تنبلي دانش آموزان ايراني نيست. بلكه فشاري است كه دانش آموزان در زماني طولاني در مدرسه و خانه بر خود احساس مي كنند.
وي ياد آورشد: اشكال اصلي از سيستم آموزش و پروش فعلي است و تا زماني كه در نظام آموزشي كشور تحولات اساسي به وجود نيايد اين وضع ادامه خواهد داشت.
خواجه نوري در بيان راه حل مشكلات درس نخواندن دانش آموزان افزود: بايد نوع آموزش طوري باشد كه دانش آموزان در كلاس هاي درس آنچه را آموخته اند به ذهن بسپارند و همان موقع امتحان بدهند به طوري كه در محيط خارج از مدرسه فرصت آموختن هنر و ورزش و تخله انرژي نيز داشته باشند.
نظر شما