اصغر پرتوی در گفتگو با مهر در پاسخ به نیازهای بخش کشاورزی به احداث سد های معیشتی از اجرای ۳۳ سد معیشتی در سطح استان خبر داد و گفت: هشت مورد از این تعداد به بهره برداری رسیده است.
وی با اذعان به اینکه تکمیل سدهای معیشتی از محل اعتبارات استانی است، افزود: در مجموع ۴۰۰ میلیارد ریال برای این بخش اعتبار داشتیم که هشت مورد از سدها به بهره برداری رسید.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان احداث سد معیشتی را برای جمع آوری بارش ها در فصول غیر زراعی ضروری دانست و تاکید کرد: آب جمع آوری شده به این شکل در فصل زراعی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گفته پرتوی سد معیشتی راندمان تولید را افزایش می دهد و موجب استفاده بهینه از منابع آبی است و اینطور نیست که ساخت سد معیشتی متوقف شده باشد و دیگر نیازی در این خصوص احساس نشود.
وی با تاکید به محدودیت منابع آبی ساخت سد های معیشتی را ضروری دانست و افزود: هر سدی که احداث می شود مطالعات کارشناسی در خصوص آن صورت گرفته و در صورتی که ساخت آن تاثیر مطلوب در بخش کشاورزی داشته باشد به تائید کارشناسان می رسد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: این سازمان برای بهره برداری بهینه از منابع آبی و خاکی تمامی طرح هایی که خروجی مطلوب داشته و مورد تائید کارشناسان است را به اجرا در می آورد.
نظر شما