۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸

معرفی محصولات استراتژیک شرکت دارویی هلال

معرفی محصولات استراتژیک شرکت دارویی هلال

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا گفت: راه اندازی خط تولید سبزیجات خشک، آنتی اکسیدان های گیاهی و اسانس های اِنکپسوله در دستور کار شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر آرش سیدصالحی با بیان اینکه شرکت سها جیسا در سال ۸۳ فعالیت خود را با هدف پیشروی در صنعت گیاهان دارویی آغاز کرد، افزود: کشور ما پتانسیل قابل توجهی در زمینه گونه های مختلف گیاهی دارد و بسیاری از گونه های گیاهی مطرح در جهان در کشور ما وجود دارد که این موضوع باعث تغییر و تحول در صنعت دارویی کشور شد.

وی با اشاره به اینکه شرکت های دارویی بسیاری در زمینه تولید محصولات دارویی گیاهی فعالیت می کنند، اذعان کرد: شرکت سها جیسا هم در زمینه تولید محصولات دارویی گیاهی فعالیت گسترده ای دارد که روند کنونی تولید محصولات گیاهی در کشور مرهون فعالیت های این شرکت است.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا به نقش این شرکت در صنعت دارویی و درمانی کشور اشاره کرد و گفت: شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا، مواد اولیه خوبی را از گیاهان دارویی بدست آورده که منجر به تولید محصولات مختلفی چون شربت آویشن، شربت انجیر و … شده است.

سید صالحی ادامه داد: از منظر اقتصادی شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا، شرکتی رو به رشد به همراه ایده های نوین است و که روند توسعه ای را در این زمینه شاهد هستیم.

وی مهمترین ویژگی محصولات شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا را سلامت، خالص بودن و اصالت محصولات عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر محصولات این شرکت به سه دسته کلی دمنوش ها، عصاره ها و محصولات نهایی که پماد کالن دولا است تقسیم می شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا با تاکید بر اینکه از گیاهان ارگانیک و گیاهانی که دارای ماده موثر کافی باشند در تولید محصولات استفاده می کنیم، تصریح کرد: البته در آزمایشگاه های پیشرفته شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا، ماده موثر در گیاه و محصول حین تولید، چک می شود که این موضوع جلب اعتماد مشتریان را در پی دارد.

سیدصالحی، عصاره آویشن را به عنوان محصول استراتژیک این شرکت معرفی کرد و گفت: محصول جدید آنتی اکسیدان گیاهی که در حال صنعتی سازی است و در صورت انجام، تحولی در صنعت روغن کشی کشور ایجاد می کند و نانو فناوری میکرو کپسوله کردن بعضی از اسانس ها نیز در دستور کار قرار دارد که در صورت تحقق آن، تحولی عظیم در صنعت دارویی کشور ایجاد می شود.

وی با اشاره به استقبال مردم از دمنوش ها، گفت: البته مردم با دمنوش ها آشنایی کامل ندارند و در این زمینه بایستی فرهنگ سازی گسترده صورت گیرد؛ چرا که دمنوش ها در زمینه طب سنتی سابقه غنی دارند که غربی ها براساس آن درمان های نوین را پایه ریزی کردند.

سیدصالحی ادامه داد: ما باید با ساماندهی بازار گیاهان دارویی نسبت به فرهنگ سازی هم اقدام کنیم که در این زمینه می توان از رسانه ها، سمینارها و نشست ها استفاده کرد.

به گفته مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا راه اندازی خط تولید سبزیجات خشک، آنتی اکسیدان های گیاهی و اسانس های ان کپسوله در دستور کار این شرکت قرار دارد.

وی در خصوص صادرات محصولات شرکت کشت و صنعت و فرآوری دارویی سها جیسا خاطرنشان کرد: یکی از سیاست های اصلی این شرکت ورود به مقوله صادرات است که اقدامات لازم در این زمینه صورت گرفته و تحقق این امر زمان بر بود و ممکن است تا اواخر سال جاری و یا اوایل سال آینده به طول انجامد.

کد خبر 2785564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha