۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳

معاون عمرانی استاندار مازندران:

۶۴۰ روستای مازندران طرح هادی ندارند

۶۴۰ روستای مازندران طرح هادی ندارند

کلاردشت - مازندران بیش از دو هزار و ۴۰۰ روستای کددار بالای ۲۰ خانوار دارد که ۶۴۰ روستای آن فاقد طرح هادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه بررسی مشکلات شهرستان کلاردشت که بعد از ظهر سه شنبه با حضور علی نبیان معاون امور عمرانی استاندار و دو مدیرکل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن برگزار شد، تهیه طرح های هادی و تکمیل آن مورد تاکید قرار گرفت.

پراکندگی زباله و احشام در سطح شهر کلاردشت از دیگر مسائلی است که برنامه ریزی برای رفع آن مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد شهرداری در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشد.

علی نبیان معاون امور عمرانی استاندار مازندران با انتقاد از تکمیل نشدن مرمت آسفالت شهری که بر اثر اجرای پروژه گازرسانی دچار کنده کاری شده است، گفت: شهرداری باید این موضوع را پیگیری داشت باشد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه پروژه های نیمه تمام باید تکمیل شود، گفت: اجرای پروژه های جدید نیازمند تکمیل پروژه های نیمه تمام است.

نبیان با تاکید بر پرهیز از باند بازی در شهرداری کلاردشت گفت: متاسفانه در شهرداری کلاردشت افراد پشت میز نشین زیاد داشته و افراد خدماتی کم داریم.

معاون امور عمرانی استاندار مازندران تصریح کرد: مشکل کلاردشت، جمع آوری زباله و احشامی است که در داخل شهر پراکنده هستند و شهرداری می تواند با عوارضی که از واحدها می گیرد نسبت به ساماندهی مسائل اقدام کند.

نبیان با اشاره به اینکه، استاندار مازندران تاکید زیادی به آسفالت محور کلاردشت به عباس آباد دارد گفت: باید این محور تا قبل از پایان ماه رمضان آسفالت کامل شود و نمایندگی راه و شهرسازی نیز با تجهیزات کامل، ظرف ۱۰ روز آینده در کلاردشت مستقر شود.

وی گفت: در زمینه اعتبارات سیل نیزدر حال پیگیری هستیم و با توجه به اینکه در کلاردشت دیوار حایل ایجاد شد، مشکل این بخش کمتر شده است.

معاون استاندار مازندراان گفت: ۶۴۰ روستای استان فاقد  طرح هادی هستند که امسال برای ۳۲۰ روستا طرح تهیه می شود.

قرارداد کشتارگاه شبیه ترکمنچای است

نبیان با انتقاد از واگذاری ۳۲ ساله کشتارگاه کلاردشت به یک پیمانکار خاص، این قرارداد را شبیه قرارداد ترکمنچای دانست و گفت: هیچ شهرداری در استان اینچنین پروژه ای را به این شیوه به پیمانکار واگذار نکرده است.

وی خواستار تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف واحدهای مسکونی در حریم رودخانه شد و قول  اختصاص۱۰۰ میلیون اعتبار بابت آسفالت روستاهای کلاردشت وحاشیه رودخانه را داد.

حیدر نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز گفت: اجرای حط لوله گاز در محور مرزن آباد سبب بروز مشکلاتی در این مسیر پرترافیک شده است.

آسفالت مشارکتی ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی

وی یادآور شد: در مورد آسفالت راه روستایی تاکنون ۶۳۰ کیلومتر بصورت مشارکتی قرارداد بسته شد که ۳۰۰ کیلومتر انجام شد و هفت روستای کلاردشت نیز اعلام آمادگی کرده اند.

نوروزی با اشاره به درخواست تبدیل محور کلاردشت و مرزن آباد و ایجاد باند چهار خطی و تبدیل جاده فرعی به اصلی گفت: این موضوع باید در کمیسیون ۲۱۵ برای جذب اعتبارات ملی مطرح شود.

سید مجید هاشمی مدیرکل بنیاد مسکن روستایی مازندران نیز با اشاره به وجود دو هزار و ۴۳۶ روستای کددار بالای ۲۰ خانوار در استان گفت: طرح هادی دو هزارو ۴۲۰ روستا تهیه شد، همچنین برای ۳۲۰ روستا طرحی داده نشده است و در تلاشیم امسال این قراداد انجام دهیم.

وی با اشاره به سیل سال ۹۰ در کلاردشت گفت: طبق قانون برای واحدهایی که در حریم رودخانه بودند، اعتباری داده نمی شود.

هاشمی با بیان اینکه در اعتبارات کشوری هشت درصد اعتبارات تملک و دارایی برای طرح هادی درنظر گرفته شده به طرح سنددار کردن اراضی و املاک علوی اشاره کرد و گفت: در روستاها برای زمین های تا سقف ۴۰۰ متر و در شهر تا ۲۵۰ متر سند رایگان داده می شود.

کد خبر 2785824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha