به گزارش خبرنگار مهر، رحیم عصفوری شامگاه سهشنبه در دومین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری، به واحدهای تولیدی استان زنجان که با ظرفیت ۵۰ تا ۷۰ درصد کار میکنند، اشاره کرد و افزود: باید ظرفیت این واحدها ۳۰ درصد افزایش یابد تا به ظرفیت ۱۰۰ درصد برسند.
وی اظهار داشت: توجه به ظرفیت تولید، توسعه اشتغال را بهدنبال دارد.
معاون برنامهریزی استانداری زنجان بر لزوم طبقهبندی صنایع بزرگ و کوچک در استان اشاره کرد و گفت: باید مشکلات واحدها احصاء شود.
عصفوری تاکید کرد: استفاده از اعتبارات تسهیلاتی در فصل تابستان اجرا میشود و در این زمان اعتبارات احصاء شده در اختیار صنایع قرار میگیرد.
وی افزود: با بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در اتاق فکر، میتوان همایشهای مختلفی را اجرا و بعد از همایش نیز از طریق پروژههای مختلف این برنامهها را اجرایی کرد.
معاون برنامهریزی استانداری زنجان یادآور شد: بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی توسط افرادی ایجاد شدهاند که سرمایهگذاری کمتری داشتهاند و این افراد بخش اعظم سرمایه خود را از طریق بانکها تامین میکنند و پس از مدتی دچار مشکلاتی میشوند.
عصفوری افزود: افرادی که در بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری اقدام به سرمایهگذاری میکنند، باید دارای سرمایه اولیه باشند تا این واحدها را راهاندازی کنند. در این راستا باید به افرادی پروانه صادر شود و حمایتهای اقتصادی صورت گیرد که دارای سرمایه اولیه هستند و میتوانند کار کنند.
وی با اشاره به اینکه نیازهای جامعه متفاوت است و تعدادی از واحدها پس از گذشت زمان غیرفعال میشوند، گفت: در بسیاری از مواقع واحدهای راهاندازی شده در بخش کشاورزی، صنعت و فناوری براساس نیازهای جامعه با گذشت زمان دچار تغییراتی میشوند که باید براساس آن، افراد برای شغل خود تصمیم بگیرند.
معاون برنامهریزی استانداری زنجان، بر ضرورت استقرار صنایع جدید در سطح استان زنجان تاکید کرد و افزود: باید بنا به تناسب زمان، بهدنبال صنایع جدید باشیم تا همه واحدها به نوبت احصاء شوند.
نظر شما