۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۴۸

پنجمين همايش «شميم پاكی» در شيراز برگزار شد

پنجمين همايش «شميم پاكی» در شيراز برگزار شد

شيراز- پنجمين همايش «شميم پاكی» با حضور استاندار فارس در شيراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار فارس ظهر چهارشنبه در پنجمین همایش شمیم پاکی، گفت: دولت همواره تلاش دارد با ترك دادن مبتلایان به اعتیاد، آنان را در حمایت خود قرار دهد و با فراهم كردن زمينه اشتغال، این افراد را به جامعه بازگرداند.

محمد احمدی بابیان اينكه مسئولان فارس برای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر تلاش بيشتری داشته باشند افزود: پيشگيري بايد از سنين كودكي آغاز شود و برای انجام اين امر تمامی اقشار جامعه تلاش مضاعفی داشته باشند.

فارس در حوزه مبارزه با مواد مخدر جزو استان‌های برتر است

وی استان فارس را در امر مبارزه با مواد مخدر ازجمله استان‌های برتر در كشور دانست و گفت: اقداماتی كه برای مبارزه با اين پديده خانمان‌سوز در حال اجراست سبب شده تا الگويی برای ديگر استان‌ها باشيم.

در ادامه این مراسم رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز  به شعار «بیاییم باهم زندگی‌مان،جامعه‌مان و هویتمان را عاری از مواد مخدر بسازیم»  كه از سوي سازمان بهداشت جهانی در مقابله با اعتياد مطرح‌شده اشاره كرد و گفت:  امروزه بیش از ۲۲۰ میلیون نفر در دنیا  با تنوع حدود دو میلیون نفر به انواع مختلف مواد مخدر مبتلا هستند.

۷۰ تا ۸۰ درصد افراد درگیر با مواد مخدر ۱۸ تا ۳۰ ساله هستند

محمدهادی ایمانیه تصریح کرد: ۷۰ تا ۸۰ درصد درگیر شدگان مواد مخدر را گروه‌های سنی ۱۸ تا ۳۰ ساله تشكيل می‌دهند و این موضوع بيانگر آن است كه در مبارزه با انواع مواد مخدر خانواده‌ها بايد  آگاهانه‌تر رفتار كنند.

وی ادامه داد: همانگونه که استان فارس در موضوعات مختلف اجتماعی رتبه اول را کسب کرده، باید بتواند در مبارزه با مواد مخدر نیز حائز رتبه‌های برتر مبارزه با این معضل معرفی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: این مهم حاکی از این است که باید کنترل و روش‌های پیشگیرانه بیشتری بر قشری که بیشترین بهره‌وری اجتماعی را دارا هستند، انجام شود.

راه‌اندازی کمیته اشتغال بهبودیافتگان مواد مخدر در فارس

ادامه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس از ر‌اه‌اندازی کمیته اشتغال بهبود یافتگان اجتماعی در این شورا تا پایان امسال خبر داد.

محمدرضا ابراهیمی هدف از راه‌اندازی کمیته اشتغال بهبودیافتگان اجتماعی را ایجاد اشتغال و نجات بهبود یافتگان اعلام كرد.

وی تغییر رویه اعتیاد از سنتی به صنعتی و گرایش بالا به آن در کشور را مهم‌ترین معضل اجتماعي دانست و افزود: متأسفانه در کشور و به‌تبع آن در استان فارس با رنگین‌کمانی از مواد مخدر روبه‌رو هستیم که اعتیاد را به سمت خشونت سوق داده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر به دلیل فراگیری آن در اقشار مختلف در جامعه اشاره و ابراز امیدواری کرد که با اقداماتی که در عرصه‌های مختلف این حوزه در استان در حال اجراست بتوانیم حساسیت‌های ناشی از این معضل را انتقال دهیم.

کد خبر 2786435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha