به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، دكتر ابوالحسن فقيه در ديدار با نماينده دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل متحد افزود: بهزيستي يكي از اعضاي ستاد مبارزه با موادمخدر كشوراست كه فعاليتهاي زيادي را در ارتباط با پيشگيري ، درمان و بازتواني معتادين انجام مي دهد .
وي گفت: سازمان بهزيستي در زمينه مبارزه با موادمخدر در 4 بخش فعاليتهاي ريشه اي مختلف در زمينه پيشگيري از سوء مصرف مواد مخدر ، درمان افراد معتاد ، بازتواني و كاهش آسيب از نظر بيماري هپاتيت و ايدز در افراد معتاد انجام مي شود كه عمده آنها فعاليتهاي اجتماع محور در محيطهاي آموزشي ، كار ، محله هاي زندگي است كه توسط تيمهاي تخصصي وكارشناسان صورت مي گيرد.
رئيس سازمان بهزيستي كشور تاكيد كرد: هم اكنون در كل كشور 732 تيم در 512 محله شهري و روستايي ، 304 تيم در 480 محيط كار و 1366 تيم در 1405 محيط آموزشي به امر پيشگيري و بازتواني افراد معتاد مشغول به كار هستند .
وي در مورد 6 ماهه مراجعه معتادين به مراكز اعتياد بهزيستي گفت: در اين مدت 73 هزار نفر در مراكز ترك اعتياد بهزيستي و بيش از 6 هزار نفر نيز در مراكز زيانكاهي پذيرش شده اند.
فقيه گفت: ديدار امروز نيز به منظور اجرايي شدن و تخصيص اعتبارات مورد نياز برنامه كاهش تقاضا و پيشگيري از اعتياد و مرتبط با فعاليتهاي بهزيستي صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر ، نماينده دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل متحد نيز در اين ديدار گفت: ايران اقدامات بسيار مناسبي را در زمينه پيشگيري ، درمان ، بازتواني معتادين و مبارزه با مواد مخدر انجام داده به همين دليل سازمان ملل متحد ايران را به عنوان شريك خود در نظر دارد و قرار است برنامه اي در اين زمينه تدوين ، تصويب و اجرا شود.
روبرتو آربيتريو افزود: برنامه اي به منظور پيشگيري و كاهش تقاضاي مواد مخدر توسط سازمان ملل متحد با همكاري ايران با بودجه اي معادل 21 ميليون دلار انجام خواهد شد كه در فاز اول اجرايي 8 ميليون دلار اين اعتبار به امر پيشگيري ، درمان و بازتواني معتادان توسط تشكلهاي غير دولتي اختصاص مي يابد.
وي خاطر نشان كرد: برنامه پيشگيري ، درمان ، بازتواني و مبارزه با اعتياد از سال 2006 تا 2009 در كشور با همكاري سازمانهاي بين المللي ، دفتر مقابله با اعتياد سازمان ملل متحد و مقامات ايراني محقق مي شود و كل بودجه در نظر گرفته شده به ايران اختصاص دارد.
نظر شما