وي در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، درباره تاثير انقلاب اسلامي بر نشر كشور ، افزود : پيش از انقلاب ، كتابهاي ادبي چنداني در كشور توليد نمي شد و تعداد معدود نويسندگاني كه در اين عرصه حضور داشتند موفق به نوشتن چند كتاب در سال مي شدند ، اما در سالهاي پس انقلاب شاهد رشد و شكوفايي نشر كتابهاي ادبي و داستاني در كشور هستيم .
محمد عزيزي تصريح كرد : بسياري از مهمترين آثار ادبيات داستاني ايران ، دقيقا پس از انقلاب اسلامي به چاپ رسيد و نويسندگاني مانند محمود دولت آبادي كتاب بزرگ و رمان ده جلدي « كليدر » ، « روزگار سپري شده مردم سالخورده » ، « جاي خالي سلوچ » و احمد محمود رمان بزرگ « مدار صفر درجه » و رمان دوجلدي « درخت انجير معابد » را به دست چاپ سپردند .
اين ناشر در ادامه يادآور شد : پيش از انقلاب ، تعداد كمي از ناشران بودند كه اقدام به انتشار رمانهاي بزرگ و چند جلدي فارسي مي كردند ولي پس از انقلاب رشد انتشار رمان هاي بزرگ فارسي سرعت گرفت .
وي با اشاره به بازار كتاب گفت : هم اكنون در ويترين و قفسه هاي بسياري از كتابفروشي هاي تهران و كل كشور مي توانيد انبوهي از رمان هاي ببينيد كه همه اينها پس از انقلاب به چاپ رسيده و اين تعداد در مقايسه با رمان هايي كه پيش از اين به چاپ رسيده ، بسيار زياد است .
محمد عزيزي گفت : انقلاب اسلامي همچنين باعث رشد و شكوفايي ادبيات شد و يكي از نشانه هاي آن تعداد انبوه نويسندگاني است كه هم اكنون در اين عرصه مشغول به فعاليت هستند و به طور متوسط هرساله اقدام به چاپ يك كتاب مي كنند .
وي با اشاره به نوسندگاني مانند دولت آبادي ، احمد محمود ، نادرابراهيمي و برخي ديگر از نويسندگان به مهر ، افزود : اين گروه از نويسندگان كه در زمان پيش از انقلاب هم اقدام به انتشار كتاب مي كردند ، هرگز موفق نمي شدند با اين حجم دست به توليد كتاب بزنند و پيش از انقلاب سانسور شديدي كه وجود داشت اجازه كار به بسياري از اين نويسندگان را نمي داد .
نظر شما