عبدالغفار شجاع در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با تاكيد بر نقش مديريت كارآمد در برنامه چشم انداز بيست ساله در بخش كشاورزي افزود: بكارگيري مديريت كارآمد در بخش كشاورزي ، تخصيص بخشي از اعتبار حاصل از درآمد نفت براي سرمايه گذاري دربخش كشاورزي و بكارگيري نيروي انساني متخصص موجب تحقق اهداف برنامه چشم انداز بيست ساله در بخش كشاورزي خواهد شد .
وي با اشاره به توانمندي سازمان نظام مهندسي كشاورزي براي توسعه بخش كشاورزي ، گفت: سازمان نظام مهندسي كشاورزي با داشتن بيش از 60 هزار كارشناس مجرب در سراسر كشور و با توجه به اهداف بلند مدت دولت در زمينه واگذاري امور تصدي گري بخش كشاورزي به بخش خصوصي ، مي تواند نقش مهمي در خودكفايي محصولات كشاورزي داشته باشد .
شجاع تاكيد كرد: بكارگيري 18 هزاركارشناس به عنوان ناظر در مزارع گندم ، دانه هاي روغني ، ذرت ، امور باغباني ، بانك كشاورزي براي بيمه محصولات كشاورزي و همكاري نزديك با كشاورزان در زمينه خدمات از توانمنديهاي سازمان نظام مهندسي كشاورزي است .
به گفته وي با استفاده از امكانات بالقوه موجود در بخش كشاورزي و بهره گيري از علوم و فنون مي توان در سالها ي آينده در زمينه گندم ، برنج ، گوشت قرمز، شكر ، كاغذ ، خوراك دام و فرآورده هايي مانند گوشت سفيد، لبنيات، زعفران و روغن به خودكفايي نسبي دست يافت .
نظر شما