به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، محمد امين پورمند در این باره اظهار داشت: مهم ترين دليل ممنوعيت برداشت محصولات در مراتع، کاهش نزولات جوی و همچنين افت زياد سفره هاي آب زيرزمينی در منطقه است.
وی افزود: تنها در سال ۹۰ که برداشت محصولات فرعی در شهرستان منع قانونی نداشت، کشاورزان منطقه يک تن آنغوزه برداشت کردند.
پورمند بیان کرد: حفظ منابع طبيعی و حراست از آب و خاک وظيفه ای ملی است و با توجه به تاکيد رهبر معظم انقلاب، اقدامی موثر در حراست از سرمايه های ملی خواهد بود.
وي تاکيد کرد: بی ترديد بهره برداری ناصحيح و حساب نشده از طبيعت ما را دچار مخاطره و آسيب های جبران ناپذيری خواهد کرد که در این راستا باید نگاهی جامع محور و آینده نگر داشته باشیم.
رئيس اداره منابع طبيعی مهرستان با اشاره به وجود بيش از ۷۰ گونه گياهی در منطقه اظهار داشت: مراتع این شهرستان با توجه به تنوع گونه های گياهی موجود از مهم ترين و با ارزش ترين منابع طبيعي تجديد شده بوده که بهره برداری صحيح توام با عمليات اصلاح و احيای آن، می تواند نقش مهمی در حفاظت از آب، خاک و تامين نيازمندی های آن در زمينه مواد پروتئيني ايفا کند.
وي خاطر نشان کرد: فرهنگ سازی و آگاه کردن مردم از خطرات برداشت بي رويه و تخريب مراتع و منابع طبيعي يکی از عوامل موثر در اين راستا است و مردم بايد، برای استفاده تمام نسل ها از منابع طبيعی به آن ارزش قائل شده و احساس مسئوليت کنند.
نظر شما