به گزارش خبرنگار مهر، محمد قربان کیانی شامگاه سه شنبه در جلسه هماهنگی و تشکیل شورای راهبردی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی کردستان در سنندج اظهار داشت: همسو کردن فعالیت ها و برنامه های دو حوزه دانشگاه ها و ادارات دولتی در راستای توسعه همه جانبه کردستان امری لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد دارای ظرفیت های خوبی است ولی متاسفانه از تمامی این ظرفیت ها به ویژه در حوزه نیروی انسانی به خوبی بهره برداری نمی شود و انتظار داریم که با هماهنگی و تعامل بیشتر این ظرفیت ها در راستای کمک به توسعه کردستان مورد استفاده قرار گیرند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: جمعیتی که امروز به انواع مختلف دانشجو، استاد و هیئت علمی با دانشگاه آزاد اسلامی در کردستان ارتباط دارند دارای توانمندی های خوبی هستند که باید از آنها به نحو مناسب استفاده شود.
وی با بیان آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان برای مشارکت و همکاری در راستای توسعه این استان گفت: دانشگاه هیچ گونه محدودیتی و مشکلی برای ارتباط و تعامل با مدیران و مسئولان استان ندارد و این آمادگی برای همکاری در تمامی بخش ها وجود دارد.
در ادامه این نشست که با حضور شماری از مدیران ادارات و سازمان های دولتی استان برگزار شد، مسعود قریشی رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز توضیحاتی را در خصوص برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی ارائه کرد.
وی با بیان اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزار می شود، گفت: تمامی افرادی که به هر نوعی با دانشگاه آزاد همکاری دارند می توانند در این جشنواره شرکت کرده و در حوزه کارآفرینی در بخش های مختلف خلاقیت و توان خود را به نمایش بگذارند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج بیان کرد: انتظار می رود که با مشارکت و همراهی ادارات و سازمان های دولتی در استان بتوانیم زیربنای خوبی را برای ترویج فرهنگ کارافرینی در کردستان فراهم کنیم.
مرتضی فاتحی پور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این نشست ضمن ارائه تعریفی از کارآفرینی عنوان کرد: امروز کارآفرینی به محور و پایه توسعه بسیاری از کشورهای جهان تبدیل شده است و به همین دلیل لازم است که ما نیز در این حوزه ورود پیدا کنیم.
وی با اشاره به اهمیت موضوع کارآفرینی در عصر حاضر عنوان کرد: دانشگاه آزاد در استان کردستان دارای اعضای هیئت علمی متخصص خوبی است و می توان با فرهنگ سازی در بین دانشجویان و اساتید و حتی کارکنان آن قدمهای خوبی را برای توجه به کارآفرینی برداشت.
رئیس اتاق بازرگانی سنندج نیز در این نشست با اشاره به لزوم فرهنگ سازی موضوع کارافرینی در جامعه گفت: ما باید فرهنگ پشت میز نشینی و استخدام دولتی از سوی فارغ التحصیلان دانشگاهی را اصلاح کنیم.
سید کمال حسینی یادآور شد: در حال حاضر در بعضی از خانواده ها دو یه سه نفر بیکار فارغ التحصیل دانشگاهی وجود دارند که می توان با فرهنگ سازی در بین افراد و با حداقل امکانات و توان مالی فرصت های خوبی را برای ورود آنها به بازار کار فراهم کرد.
سید جمیل احمدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان نیز در این نشست از اعلام آمادگی خود و اداره کل مطبوع برای مشارکت در برگزاری این جشنواره دانشگاهی در حوزه کارافرینی خبر داد.
وی با بیان اینکه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در مقوله کارآفرینی ورود پیدا کرده است، عنوان کرد: انتظار می رود که با مشارکت و همراهی تمامی ادارات و سازمان های دولتی مسئول در این بخش بتوانیم قدمهای مثبتی را برداریم.
در این نشست همچنین معاون مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان نیز گزارشی از روش ها و چگونگی برگزاری جشنواره استانی و کشوری امتنان از کارآفرینان را ارائه کرد.
نظر شما