خلیل محبت خواه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه راههای روستایی استان و شهرستانها تحمل بارهای سنگین ماشین آلات را ندارند اظهارداشت: در صورت تامین اعتبارات و افتتاح ایستگاه راه آهن مهاباد، نقده، ارومیه ماشین آلات سنگین از خط ریلی عبور خواهند کرد و راههای روستایی استان کم تر در معرض تهدید قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: در راستای ارتقاء ایمنی جادهها و افزایش عمر مفید جادههای موجود ۸۷ کیلومتر از بیش از ۱۰ محور استان مورد عملیات لکه گیری و روکش آسفالت حفاظتی و تقویتی قرار گرفته است که شامل محورهای بوکان، شاهین دژ، میاندوآب، مهاباد، محور شهر باروق و فسندوز، ورودی شهر مهاباد، سه راهی محمدیار، رشکان، حیدرآباد نقده، پیرانشهر، تمرچین، ارومیه، اشنویه، سلماس، خوی، سه راهی ایواوغلی، بازرگان، چایپاره، چالدران، خوی، قطور و رازی می شود.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی افزود: در برخی از نقاط نیز بر اساس مطالعات به عمل آمده و همچنین اعلام پلیس راه استان نسبت به شناسایی نقاط حادثه خیز و حذف آنها بر اساس اصلاح هندسی و تعریض از طرفین و ارتقاء سطح ایمنی، نصب علائم هشداردهنده، نصب گاردیل، خط کشی اقدام شده است.
۳۲ کیلومتر راههای اصلی روستایی در آذربایجان غربی آسفالت شده اند
محبت خواه اضافه کرد: جهت اجرای این عملیات ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سازمان راهداری هزینه شده است و همچنین روکش آسفالت محورهای روستایی ساری بیگلو، طلاتپه، اسلاملو، ایگدیر، تبت نیز در حال اجرا است.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در خصوص راه های روستایی استان نیز اظهارداشت: در سه ماهه اول سالجاری بالغ بر ۳۲ کیلومتر از راههای اصلی استان در شهرستانهای میاندوآب، تپه رش، شاهین دژ، تکاب، خوی، ایواوغلی، نقده و اشنویه آسفالت شدهاند.
محبت خواه گفت: در محورهای روستایی استان نیز ۳۷ کیلومتر از راههای روستایی آل قویروغ خوی، چتر ارومیه، قورمیش بوکان، اسلام آباد و ریحان آباد ارومیه و محورهای روستایی منطقه امامزاده آسفالت شده است که امید است تا پایان سالجاری این روند ادامه داشته باشد.
حذف ۶۷ نقطه حادثه خیز در محورهای آذربایجان غربی
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۶۷ نقطه حادثه خیز در استان وجود دارد عنوان کرد: به دلیل کم بودن اعتبارات نقاط حادثه خیز اولویت بندی شدهاند که در این زمینه ۱۲ نقطه شناسایی شده است و عملیات زودبازده در آن اجرا میشود.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی میزان اعتبار مورد نیاز برای تمامی نقاط حادثه خیز استان را ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: گردنه برده رشان اصلاح شده است و تلاش میکنیم سایر نقاط حادثه خیز را هم در اسرع وقت به اتمام برسانیم.
وی با بیان اینکه اولویت اداره کل بعد از راههای اصلی، راههای فرعی است افزود: مسیر مهاباد – سردشت، سردشت – پیرانشهر و جاده مهاباد – بوکان جزو برنامههای اصلی در شهرستان مهاباد میباشد که در جاده مهاباد – بوکان ایمن سازی جاده، ترمیم و روکش آسفالت جاده نصب علائم، شانههای خاکی از اقداماتی هستند که در این جادهها در دست احداث هستند.
پرونده مسکن مهر آذربایجان غربی سال ۹۵ بسته می شود
محبت خواه در خصوص میزان پیشرفت و روند اجرای طرح مسکن مهر استان نیز پاسخ داد: تعداد ۳۶ هزار و ۷۴۸ واحد مسکونی مهر در سطح استان وجود دارد که از این تعداد ۲۴ هزار و ۱۲ واحد در قالب تعاونیها و ۱۲ هزار و ۷۳۶ واحد در قالب خودمالک میباشند که پیشرفت فیزیکی استان در این زمینه ۸۵ درصد است.
وی با بیان اینکه پرونده مسکن مهر استان سال ۹۵ به صورت کلی بسته می شود در خصوص مشکل مسکن مهر در مهاباد نیز افزود: در شهرستان مهاباد سه هزار ۳۰۸ واحد مسکونی در قالب تعاونیها در دست احداث است که پیشرفت فیزیکی این واحدها ۸۱.۵ درصد است.
نظر شما