دكتر سهيلا هوشان متخصص طب سوزني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: كشورهاي شرق آسيا به ويژه چين در زمينه طب سوزني به پيشرفتهاي زيادي رسيده اند به گونه اي كه در برخي از بيمارستانهاي آنها در بخش هايي نظير روانپزشكي از طب سوزني استفاده مي شود.
وي اظهار داشت: هم اكنون در برخي از كشورهاي اروپايي و آمريكايي طب سوزني در دانشگاهها به عنوان رشته تخصص تدريس مي شود به گونه اي كه افراد براي تخصص در اين رشته دوره 6 ساله را تحصيل كرده و همزمان با گياه درماني نيز آشنا مي شود.
متخصص طب سوزني با بيان اينكه از طب سوزني حتي براي درمان حيوانات نيز استفاده مي شود، گفت: هم اكنون بسياري از پزشكان ايراني مايلند كه در اين رشته تحصيل كنند و حتي در مواردي نيز پزشكان متخصص در اين رشته دوره هاي آموزشي را براي ديگر پزشكان مي گذرانند اما هنوز تعداد افراد متخصص در مقايسه با ديگر رشته هاي پزشكي در كشور كم است.
وي تصريح كرد: متاسفانه در كشور به علت عدم آگاهي مردم در زمينه كاربرد طب سوزني ، نگاه علمي و درستي به اين طب نمي شود چون اغلب افرادي كه به اين متخصصان طب سوزني مراجعه مي كنند بيماراني هستند كه روشهاي دارويي و درماني ديگر براي آنها بي تاثير بوده است در صورتي كه طب سوزني در برخي از مواقع بايد همراه با روشهاي دارويي مورد استفاده قرار گيرد.
متخصص طب سوزني گفت: استفاده از روش طب سوزني به معني قطع داروهاي مورد استفاده نيست. بنابراين بيمار همزمان با مصرف دارو مي تواند از طب سوزني نيز براي درمان بيماري و يا كاهش درد استفاده كند و به تدريج ميزان مصرف دارو را كاهش داد.
نظر شما