به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید قیصر، هنرمند خطاطی است که از لاهور پاکستان در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم شرکت کرده است. وی با ابراز خوشحالی از حضور در این دوره از نمایشگاه گفت : «مفتخرم که در این نمایشگاه حضور دارم، سال ۲۰۰۷ هم به ایران آمده بودم و این مایه افتخار است که توانستم دوباره در ایران حضور داشته باشم. آرزوی من این بود که دوباره اینجا بیایم و خدا کمکم کرد به آرزویم برسم.
این هنرمند با اشاره به سیر فعالیتهای هنری خود گفت: در سال ۲۰۰۰ خطاطی را در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور آغاز کردم. ۱۲ سال در این خانه فرهنگ خطاطی را آموختم و بعد وارد حوزه آموزش شدم. در دانشگاه های مختلف نیز به تدریس پرداختم. من خیلی تحت تاثیر هنرمندان ایرانی قرار گرفتم. شما در تمام کارهای من نمونه های خط ایرانی مثل خط شکسته را می بینید. بعد از اینکه خطاطی را یاد گرفتم برای آموزش های بیشتر کارگاهی به ایتالیا و فرانسه رفتم.» جمشید قیصر اضافه کرد : «من چند نوع خط را با هم ترکیب و خط جدیدی ابداع کردم. سبک هر هنرمند بسیار مهم است، مثلا در سبک کاری من در همه آثار شکل دایره و ترکیب حروفی که یک شکل را ساخته اند دیده می شود. خوشبختانه کارهای من در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته و ۵ اثر از من در موزه هنرهای معاصر مسکو به نمایش گذاشته شده است.
وی اضافه کرد: در مسابقه ای در مسکو، بیش از ۳۰ هنرمند در آن مسابقه شرکت کردند و تنها ۶ نفر برنده شدند که یکی از برندگان من بودم و مقام اول را به دست آوردم. تا کنون ۳ نمایشگاه در دوبی داشته ام و به زودی در نمایشگاهی گروهی در لاهور شرکت می کنم.» این هنرمند اهل پاکستان با بیان اینکه از انتخاب این هنر راضی است اظهار کرد : «خدا را برای اینکه کمکم کرد این راه را انتخاب کنم شکر می کنم.
جمشید قیصر تصریح کرد: من ۲۰ اثر با خود به ایران آورده ام که از میان آنها ۱۰ اثر به نمایش گذاشته شده است. کار بزرگی هم داشتم که ابعاد آن ۲۵ مترمربع بود که نتوانستم با خود بیاورم. با استادان خوشنویسی هم در ارتباط هستم، بعضی از آنها را می شناسم و با بسیاری در ارتباط هستم، فرصت نمایشگاه قرآن برای تازه شدن این دیدارها مناسب است.
وی درباره تفاوت های نمایشگاه بین المللی قرآن در تهران با دیگر نمایشگاه هایی که در آنها شرکت کرده گفت: ایران بدون شک یک کشور اسلامی است، این کشور خیلی به حفظ هنر اسلامی علاقه مند است و در ترویج آن می کوشد. در کشورهای دیگری که من بوده ام، احساسی به هنر اسلامی وجود ندارد، از اینکه در این کشور اسلامی و میان برادران مسلمان هستم احساس آرامش دارم. رویا و آرزوی من این است که بارها به ایران سفر کنم و حتی دوست دارم برای مدت طولانی در ایران باشم، افراد زیادی را ببینم و از آنها یاد بگیرم.
نظر شما