۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۱۲

مهر گزارش می دهد؛

«وحدت» نماد مقاومت و رمز پیروزی در برابر دشمنان اسلام است

«وحدت» نماد مقاومت و رمز پیروزی در برابر دشمنان اسلام است

زاهدان-وحدت، ارزشی است که از سوی دشمنان اسلام به ویژه در حوزه جنگ نرم همواره مورد حمله قرار گرفته و بسیاری از علمای اهل سنت و تشیع از آن به عنوان نماد مقاومت و رمز پیروزی در برابر دشمن یاد می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، وحدت و انسجام از مسائل مهم و مورد تأکید دین اسلام است که در آیات قرآن و احادیث ائمه به آن سفارش شده و در مقابل تفرقه و اختلاف نهی شده است، امر مهمی که در استان های قومیتی و مذهبی می توان از آن به عنوان مهم ترین راهبرد ایستادگی در برابر توطئه های دشمنان نام برد.

مخالفان همیشگی و دشمنان قدیمی ملت مسلمان ایران، همواره از اوج‌گیری قدرت مردم این سرزمین در هراس بودند و جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان بزرگترین کشور شیعه جهان اسلام در دوره‌های مختلف تاریخ توانسته است میراث‌دار خلف اسلام ناب محمدی‌ باشد که این برای دشمنان بسیار سخت است.

بر همین اساس است که اسباب و لوازم قدرت ملت ایران، در جایگاه دفاع از دین حق، از اهمیتی راهبردی در مسیر تاریخ برخوردار بوده و به خوبی بارها نقش آفرینی مردم در صحنه های سیاسی و دینی را مشاهده کردیم.

دستیابی به توان علمی و قدم نهادن در راه تولید علم، حضور در عرصه‌های مهم بین‌المللی و سیاست خارجی، تقویت توان نظامی خصوصا در حوزه دفاعی، کوشش جهت ایجاد اتحاد میان مسلمانان جهان و مبارزه با دشمنانی همچون صهیونیسم و فرقه‌های انحرافی، نمونه‌هایی از مقتضیات و لوازم حفظ قدرت و اثرگذاری ایران در طول تاریخ محسوب می‌شود.

تفرقه بینداز و حکومت کن

سیاست انگلیسی تفرقه بینداز و حکومت کن، یکی از شیوه‌های معروف و دسیسه‌های شناخته شده انگلستان در کشورهای مختلف دنیا است.

با مرور تاریخ معاصر به خوبی می توان به این مسئله پی برد، پیاده سازی این سیاست در ایران و بی‌توجهی حکومت‌های نالایق قاجار و پهلوی در کنار خیانت‌های عناصر این دو سلسله سبب شده است تا در دو قرن اخیر، فتنه‌های مختلفی برپا شود که ایجاد فرقه انحرافی بهائیت، اشغال ایران در خلال جنگ‌های جهانی اول و دوم(در حالی که کشور ما اعلام بی‌طرفی کرده بود) و کشتار میلیون‌ها نفر از نفوس مسلمان، موارد شناخته شده آنها محسوب می‌شود.

در این میان ایجاد تفرقه میان مسلمانان شیعه و سنی در ایران نیز از طرف عمال استعمار انگلیس پیگیری شد که البته هم‌پیمانانی همچون آمریکا و دست‌های مرموز صهیونیست‌ها نیز در این روند، آشکارا دخالت داشته‌اند.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی:
اهل سنت فرصتی برای جمهوری اسلامی است، ما حاضریم بمیریم ولی دین و وطنمان را به هیچ کس نمی فروشیم.
کوشش برای بی‌اعتماد کردن اهل سنت نسبت به حکومت جمهوری اسلامی ایران تا آنجا ادامه یافت که تلاش شد تا سرزمین‌های مختلفی از خاک کشور در سال‌های نخستین انقلاب اسلامی، تجزیه و از سرزمین ایران جدا شود.

نکته جالب توجه آن است که اکثریت جمعیت اهل سنت، ضمن مخالفت با این امر، در برابر تجاوزات رژیم بعثی عراق، جانانه دفاع کردند و در این راه، شرافت و برادری خود با شیعیان را به اثبات رساندند.

این رفتار اهل سنت ایران در حالی اتفاق افتاد که صدام در طول تجاوز به خاک ایران، می‌کوشید تاخود را مدافع اهل سنت جلوه دهد که البته هوشیاری سنی‌های ایران، وی را ناکام گذاشت.

شرایطی که اکنون پس از گذر سال ها از ابتدای دهه هشتاد در سیستان و بلوچستان به اوج خود رسید و دشمنان با اجیر کردن گروه های ترورستی تکفیری باز به نام دفاع از اهل سنت دست به جنایتی تلخ در این دیار زدند، جنایتی که بیش از ۳۰۰ نفر از مردمانی این دیار را چه شیعه و چه سنی شهید کرد و هزاران نفر را زخمی، اما باز هم مردمان سنی مذهب در کنار اهل تشییع در برابر این توطئه با هوشیاری کامل ایستادند اما به سبب وجود ۴۳۵ تیره و طایفه در این دیار زیر ساخت های مناسبی برای سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن برای دشمنان ایران اسلامی در این استان فراهم است.

مسئله ای که اگر مورد غفلت قرار بگیرد و جامعه در یک توازن و تعادل به روشنگری افکار عمومی در برابر این هجمه های گسترده قومی و مذهبی قرار نگیرد شاید شاهد صحنه های دلخراشی از نقش آفرینی دشمنان در کشورهای سوریه و عراق در این دیار باشیم.

هوشیاری علما، ریش سفیدان و بزرگان امری مهم و راهبردی است، باید با هدایت افکار عمومی به بهترین شکل در برابر این توطئه ها ایستاد، توطئه هائی که در صدد است اهل سنت و تشیع را در مقابل هم قرار داده و نقشه شوم خود را به بهترین شکل اجرائی کند.

حفظ وحدت در استان قومی و مذهبی سیستان و بلوچستان از اهم واجبات است، امام خمینی(ع)   به این مسئله، اساسی توجه داشته اند و بارها به وحدت ملی در داخل کشور و بین عموم مردم و به انسجام اسلامی بین ملت های مسلمان سفارش نموده اند.

امام خمینی بارها در سخنان خود ملت ایران را به حفظ وحدت و اتحاد سفارش کرده اند، به این جهت که ایشان وحدت عموم ملت را رمز پیروزی می دانستند به عبارتی وحدت ملی باعث به ثمر رسیدن انقلاب به رهبری امام شد.

وحدت آن قدر در اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اهمیت داشت که حتی ایشان در قسمتی از وصیت نامه سیاسی الهی خود فرمایند: «بی تردید رمز بقا انقلاب اسلامی همان رمز پیروزی است و رمز پیروزی را ملت می داند و نسل های آینده در تاریخ خواهند خواند که دو رکن اصلی آن انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی و اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه و مقصد، اینجانب به همه نسل های حاضر و آینده، وصیت می کنم که اگر بخواهید اسلام و حکومت الله برقرار باشد و دست استعمار و استثمارگران خارج و داخل از کشورتان قطع شود این انگیزه الهی را که خداوند تعالی در قرآن کریم بر آن سفارش فرموده است از دست ندهید و در مقابل این انگیزه که رمز پیروزی و بقا آن است، فراموشی هدف و تفرقه و اختلاف است.»

راهبرد رسانه ای دشمن برای پیشبرد جنگ نرم

شاید از جمله مهترین سوالاتی که برای کسانی که مسائل دنیای اسلام را پیگیری و رصد می کنند، این باشد که جمهوری اسلامی ایران که منادی وحدت بین شیعه و سنی است، چه طور توانسته این تعامل جدی را ایجاد کند و در این بین نقش مردمی که سنی مذهب اند در این پلان کلی کجاست و آیا آن گونه که باید این تعامل دوسویه با آن ها شکل می گیرد یانه؟

مدیر کل اطلاعات سیستان و بلوچستان در این باره به خبرنگار مهر می گوید: ۲۵۰ سایت و شبکه ماهواره ای برای پیش برد اهداف تفرقه انگیز آمریکا به منظور ایجاد تفرقه د بین فرق اسلامی ایجاد شده که باشد هوشیارانه در برابر این توطئه های ایستاد.

حق پرست افزود: آمریکایی ها رویکردی برمبنای ایجاد توطئه های تفرقه انگیز علیه ایران دارند که این تفکر برگرفته از اتاق فکر آنان به مظور در مقابل هم قرار دادن مردم است.

وی تاکید کرد: ایجاد بیش از ۲۵۰ سایت و شبکه ماهواره ای برای تشدید نفکر تفرقه ای قومی و مذهبی، بخش هایی از تلاش دشمن برای پیش برد سناریوی تفره انگیز و جنگ نرم در جمهوری اسلامی ایران به ویژه سیستان و بلوچستان است.

حق پرست با اشاره به اهمیت شناخت دقیق بر روی مبلغان دینی بیان کرد: خانواده ها باید با مدیریت بر رفتار نوجوانان و جوانان، افرادی را که به عنوان مبلغ دینی به مناطق مختلف استان می آیند را به خوبی شناخته و بدانند که این افراد چه چیز هایی را به جوانان آموزش می دهند و از آموزش هائی که به فرزندانشان ارائه می شود، آگاهی کامل داشته باشند.

مدیرکل اطلاعات استان اظهار داشت: سربازان گمنام و جان برکف امام زمان(عج) با جدیت کامل و خستگی ناپذیری در حال مراقبت و حفاظت از ایران اسلامی هستند و با رصد کامل مخلان امنیت، تمامی اقدام های آنان را زیر نظر دارند.

 ﻭطنمان ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﻓﺮﻭﺷﯿﻢ/ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ نظام است

امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان چندی پیش در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت:ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭﺣﺪﺕ ﮔﺎﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭﺩ، ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی بیان کرد: دﺍﺷﺘﻦ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻗﻠﺒﺎ ﻭ ﻟﺴﺎﻧﺎً ﺧﻮﺍﺳﺘﺎﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻭﺭ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﻋﺰﺕ، ﺣﺮﻣﺖ ﻭ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﯾﮑﭙﺎﺭﭼﮕﯽ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﻫﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼ ﺍﺗﺤﺎﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺻﺪﺩ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﻔﺮﻗﻪ ﺑﯿﻦ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺦ ﻭ ﺑﻦ ﺑﺮﮐﻨﺪ.

ﻣﺴﯿﺮ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻞ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻭ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺸﺮﻭﻉ ﺍﺳﺖ

ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ مسجد مکی زاهدان ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺳﺨﻨﺎﻧش ﻣﺴﯿﺮ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ «ﻣﺴﯿﺮ ﺍﻋﺘﺪﺍﻝ» ﺩﺍﻧﺴت ﻭ ﮔﻔت: ﻣﺎ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻭﺭ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﻟﺤﻤﺪﻟﻠﻪ  ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﻗﺎﻃﻊ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﺍﻋﺘﺪﺍﻝ ﻭ ﺍﺧﻮﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺗﻨﺪﺭﻭ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﻃﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﮔﺎﻫﺎ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﮐﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺗﻨﺪﺭﻭﯼ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﻧﺎﻣﻪ ﻭ ﯾﺎ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺭﻭﺵ ﻣﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ می کنند ﻭﻟﯽ ﻣﺎ ﻧﯿﺰ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺁﻧان ﺭﺍ ﻣﺘﻘﺎﻋﺪ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻤﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻞ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻭ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻭ ﻣﺸﺮﻭﻉ ﺍست.

کراپ‌شده - امام جمعه اهل سنت زاهدان

وی از اﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ‌ «ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ» ﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔت: ﺑﻨﺪﻩ ﻣﻌﺘﻘﺪﻡ ﮐﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺳﺖ.

وی افزود:ﺑﻨﺪﻩ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺷﯿﻌﻪ ﺭﺍ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ، ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ و ﺑﯿﻦ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻭ ﻭﻃﻨﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ، ﺍﮔﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺷﯿﻌﻪ ﻣﺎ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ ﻣﺎ ﺑﺎ ﭼﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺑﺮﺍﺩﺭﯼ ﮐﻨﯿﻢ؟

ﻣﺎ ﺣﺎﺿﺮﯾﻢ ﺑﻤﯿﺮﯾﻢ ﻭﻟﯽ ﺩﯾﻦ ﻭ ﻭﻃﻦ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﻤﯽ ﻓﺮﻭﺷﯿﻢ

مولوی عبدالحمید اظهار داشت: ﺍﻣﻨﯿﺖ ﻣﺎ ﺩﺭ ﻭﺣﺪﺕ ﻭ ﻫﻤﺪﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﻃ ﻫﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺭﺷﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﻭ ﺗﻨﮓ ﻧﻈﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﯾﺎ ﺁﺯﺍﺩی های ﺩﯾﻨﯽ ﻭ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺑﺎ ﭼﺎﻟﺶ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺷﻮﻧﺪ.

وی تاکید کرد: ﺍﻣﺎ ﺍﻧﺴﺠﺎﻡ، ﻭﺣﺪﺕ، ﺳﻌﻪ ﺻﺪﺭ ﻭ ﺩﻭﺭﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﻋﺮﺻﻪ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺍﻓﺮﺍﻃ ﮕﺮﺍﯾﺎﻥ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﯽ ﺗﻨﮓ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻋﺘﺪﺍﻝ ﮔﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺳﺖ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ، ﺍﻟﺤﻤﺪﻟﻠﻪ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﭘﯽ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﻪ ﺩﯾﻦ ﻓﺮﻭﺵ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﻭﻃﻦ ﻓﺮﻭﺵ و ﻣﺎ ﺣﺎﺿﺮﯾﻢ ﺑﻤﯿﺮﯾﻢ ﻭﻟﯽ ﺩﯾﻦ ﻭ ﻭﻃﻦ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﻤﯽ ﻓﺮﻭﺷﯿﻢ ﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺷﻤﻦ ﻧﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﮔﺬﺍﺷﺖ.

امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان گفت: وحدت سیاست اهل سنت نیست، بلکه اعتقاد آنان است و در راه حفظ آن همواره کوشا هستیم.

وی اظهار داشت: جامعه اهل سنت ایران هرگونه تکبر، افراط گری و فتنه را رد می کند و به ایران اسلامی علاقه دارد و از سویی وحدت را در منطقه حفظ کرده ایم، چرا که وحدت سیاست اهل سنت نیست، بلکه اعتقاد آنان است.

وی افزود: اسلام دین ماندگاری است و در آینده می تواند بر مسلمانان شهادت دهد و مسلمانان وارثان این دین بزرگ هستند، دینی که بزرگترین ثروت در جهان محسوب می شود و غربی ها از داشتن آن محروم هستند.

امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان بیان کرد: اصل اسلام و قرآن اگر در زندگی مسلمانان جاری شوند، قطعا آنان دنیا را رهبری خواهند کرد و لازم است که ملت های دنیا برای حل اختلافات خود به قرآن مراجعه کرده و فرامین آن را پیروی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به چالش های پیش روی جهان اسلام اشاره کرد و گفت: باید به حال مسلمانان گریست که دچار چنین مشکلات بزرگی در جهان شده اند و باید گفت مسلمانان امروز در هیچ عرصه جهانی نقشی ندارند، چرا که پیروان ادیان دیگر، نقش ها را به دست گرفته اند و جامعه اسلامی درگیر فتنه، تفاوت و حتی خون ریزی است.

این شخصیت مذهبی اهل سنت سیستان و بلوچستان تاکید کرد: کشورهای اسلامی آن قدر اختلاف پیدا کرده اند که حتی توان نشستن و صحبت کردن برای حل اختلافات به وجود آمده را ندارند. علت ایجاد این اختلافات و ناتوانی در حل آن، فاصله گرفتن مسلمانان از دین، قرآن و تعالیم پیامبر(ص) است، همه باید بدانند ملتی که از تعالیم اصلی دینش فاصله بگیرد به چنین مشکلاتی دچار خواهد شد.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی یاد آور شد: آسایش مسلمانان در رضایت خداوند بوده و باید دانست، نماز که به عنوان پایه و اساس دین اسلام به شمار می رود، راهی برای کسب رضایت خداوند است، اما متاسفانه امروزه مسلمانان چنان درگیر کسب درآمد شده اند که خدا و نماز را فراموش کرده اند.

مدیر حوزه علمیه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان افزود: بعد از بیداری اسلامی هجمه دشمنان اسلام به سوی فرهنگ مردم ایران سوق پیدا کرد و با ایجاد بیش از ۲۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان سعی در گمراه کردن جوانان ایران دارند که در این زمینه باید هوشیار بود.

وی اظهار داشت: برای مقابله با این تهاجمات فرهنگی همه باید سرباز میهن و اسلام باشیم، چرا که مسیر زندگی مسلمانان بر پایه شریعت اسلام بوده و بالاترین مصلحت مسلمانان نیز در فرمان برداری از این دین است.

مولوی اسماعیل زهی اظهار داشت: اسلام به حق و حقوق انسان و رعایت آن اشارات بسیاری داشته است، اما با این حال فساد، گناه و منکرات توسط شیاطین غربی در مسلمانان، نفوذ بسیاری پیدا کرده است و این مقوله بیانگر آن است که ایمان و فرامین دینی اسلام، همواره باید آموزش داده شوند.

وی از مسلمانان جهان خواست تا از خواب غفلت بیدار شوند و در مقابل مال اندوزی و وابستگی های دنیوی بایستند تا احکام اسلامی به درستی اجرا شود.

وحدت راهبرد اصلی پیشرفت است

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت وحدت در جامعه اسلامی اظهار داشت: قرآن به طور قطع و یقین به مودت و برادری می‌اندیشد و امر بر این مهم است و حتی در آیات قرآنی می‌فرماید «نیکی و بدی یکسان نیست هر کس در حقیقت بدی کرد به زیبایی جبران کن و به زیبایی و نیکی پاسخ او را بده، با دشمنت هم آن گونه باش، او را خویش خود ساز» تا چه رسد به این‌که ما بخواهیم به تلاش‌های مذبوحانه‌ای تن دهیم که بخواهند در صفوف متحد و یکپارچه این مردمان رخنه کنند.

علی اوسط هاشمی به خبرنگار مهر گفت: این تدابیر امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب بود که با نگاه عمیق و آینده‌نگرانه، امروزه از منشا آن به زیبایی اهمیت وحدت خودنمایی می‌کند.

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: وحدت تنها در عرصه دین نیست، در همه عرصه باید به آن پایبند بود، اگر دشمنان طی چند سال اخیر تلاش کردند، شمع صلح و دوستی و عشق را خاموش کنند، اما شمع امید، روشنگر صلح و عشق و ایمان شد.

وی خاطرنشان کرد: این آثار زیبای وحدت است، وحدت تنها در بین مذاهب مطرح نیست چرا که موضوع مذهب یک بحث است در همه عرصه‌ها چه جریانات سیاسی چه گروه‌ها، همه باید با اختلاف که امکان ندارد کاملا منها شود، اختلاف رأی، نظر، استنباط، برداشت و اجتهاد مختلف، این‌ها عامل به واقع نهادن در مسیر پویایی است، اهل کشف می‌خواهد که در بین اختلافات بهترین را کشف کند و مبنای حکومت‌ داری و درایت و مدیریت و هدایت هنر این است که با اختلاف به وحدت که سرمایه اصلی است، بیندیشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ما باید ادامه دهنده شهدای بزرگواری باشیم که منادی وحدت این استان بودند، ادامه دهنده راه شهید شوشتری که بذر وحدت را به زیبایی در بستر مستعد جغرافیایی سیستان و بلوچستان کاشتند و دیگران به برداشت محصولات براساس با ذائقه روی آوردند، باشیم.

اوسط هاشمی افزود: ما باید شکرگزار وضع امنیتی موجود، آرامش در کنار هم بودن، الفت و دوستی باشیم، این استان با توجه به فاصله زیاد با حق انسانی در زمینه‌های مختلف توسعه‌ای، آموزشی، بهداشتی که دارد اما مردمانی بسیار حکومت‌پذیر، ایران دوست و ایرانی دارد، به دشمن نشان می‌دهند که با همه شیطنت‌ها و تلاش‌های که برای جدایی این مردم انجام می‌دهند، بالاترین مشارکت سیاسی را در انتخابات مختلف دارند، سندی گویا و زنده از میزان عشق و ایمان به ایرانی بودن است و این زیباترین است.

علما و نخبگان به زندگی همزیستی مسالمت‌آمیز مردم عمق ببخشند

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اگر نقطه نظراتی در مذاهب مختلف هست در حوزه نخبگان باید محدود شود و نخبگان دین و مذهب سعی کنند وحدت مردمان را همزیستی مسالمت آمیز با عمق بیشتر ببخشند همان گونه که احزاب و جریان‌ها اختلاف نظرهای مختلفی دارند.

هاشمی گفت:خانه احزاب بهترین کانون است برای تضارب آرا، و ما که نمی‌توانیم مانع تضارب آرا شویم، حوزه‌های دینی و مذهبی هم محل تضارب آرا هستند و این مهم در حوزه خود به بحث گذاشته خواهد شد و اجازه ندهیم هر کوته نظر آلوده به فکر بیگانه، بخواهد مذهب و یا قومیت را بهانه‌ای برای نفوذ و ایجاد شکاف قرار دهد.

وی گفت: این امکان ندارد چون صحنه‌های مختلف را ما پشت سر گذاشته‌ایم و انقلاب با وحدت حاصل شده است، میشل فوکو در سفری که به ایران داشت در زمان انقلاب وارد ایران شده بود از یک جوان خراسانی و یک جوان کردستانی می‌پرسد شما که کرد هستید و آنانی که عامل به انقلاب هستند بسیاری از آنها فارس بوده چه اطمینانی داری به این‌ که حقت رعایت شود و دیگر این‌ که آن‌ها شیعه‌اند و شما سنی چگونه باور داری که حقوقت محترم شمرده شود؟

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: جوان ۲۱ ساله کردستانی در پاسخ به میشل فوکو گفت، من قبل از این‌که کرد باشم ایرانی هستم و امروز بلوچ‌های بزرگوار هم همین موضع را دارند قبل از اینکه سنی باشم یا شیعه، مسلمان هستم که انشاءالله بر این موضع دینی باقی بمانیم.

اوسط هاشمی عنوان کرد: مطمئنا ارتقا موقعیت ایرانیان که قابل کتمان هم نیست چون هم از تمدن بزرگی برخورداریم و هم این‌که نقش آفرینی و پیشتاز در مدنیت و رفتارهای مدنی هستیم و این تمدن هم متبرک با دین شده است و دین به آن معنای دیگری بخشیده است.

هوشیاری در برابر جنگ نرم دشمنان امری ضروری است

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: هوشیاری در برابر جنگ نرم دشمنان که در دستور کار آنان قرار دارد، با توجه به بافت قومی و مذهبی این استان امری ضروری و حیاتی است.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در بیست و چهارمین گردهمائی سالانه سران، ریش سفیدان و معتمدان طوایف سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همه باید آگاهانه در مقابل توطئه های دشمنان اسلام ایستادگی کنیم.

وی افزود: بحث قومیت و مذهب را در این دیار باید کنار گذاشت، همه مسلمان هستیم و پیرو یک باور مشترک، خداوند و کتابش باید نقطه واحده و اتکای ما باشد.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: دشمنان اسلام به دلیل متحمل شدن شکست های متعدد در مقابل مسلمانان امروزه ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی را پیش گرفته اند، تا بتوانند لایه های دفاعی کشور را که خود این مردم هستند، را برای نفوذ فراهم کند.

وی تاکید کرد: اما خوشبختانه به علت آگاهی مردم استان و روشنگری علمای شیعه و سنی این توطئه ها روز به روز با شکست همراه بود و دشمن به خواست خود که ایجاد تفرقه است، نرسید.

نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: با توجه به هدفی که دشمن برای آسیب رساندن به کشور و استان تدوین کرده، باید همه مردم در مقابله با توطئه های دشمنان اسلام آگاهانه ایستادگی کنند و نگذارند تا آنان، با رخنه در بین مردم به اسلام و کشور آسیب برسانند.

نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان و کرمان افزود: برای تقویت وحدت بین شیعه و سنی و به نمایش گذاشتن آن به جهانیان، پیشنهاد شد که شیعه و سنی در کنار یکدیگر نماز جماعت به پا دارند که متاسفانه این عمل صورت نگرفت و باید در این زمینه کوشا بود.

وی افزود: این عمل وحدت آفرین در برخی از کشور های حوزه خلیج فارس جامه عمل به آن پوشانده شد، لذا همچنان برای به نمایش گذاشتن این اقدام وحدت گونه دیر نشده و می توان آن را بهترین شکل در این دیار به نمایش گذاشت.

خبرنگار: میلاد جهان تاب

کد خبر 2852599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha