به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز کیانی زاده پیش از ظهر امروز سهشنبه در شورای ورزش و جوانان اظهار کرد: یکی از کارهای خوبی که سال گذشته انجام شد، تشکیل شورای ورزش بود که آییننامه کشوری آن بهصورت بومی تدوین شده و احکام لازم نیز توسط استاندار صادر شد. همچنین شورای ورزش شهرستانها تاکنون ۸۰ جلسه تشکیل داده و ۵۶۷ مصوبه را هم تصویب کرده که بیش از ۷۰ درصد این مصوبات عملیاتی و اجرایی شدهاند.
وی افزود: یکی دیگر از کارهای انجامشده، تشکیل پارلمان ورزش به دستور استاندار بود و این پارلمان در حال حاضر الگوی اجرایی در سایر استانها است. برنامهریزیهای لازم را انجام دادهایم تا امسال حدود ۳۰ پروژه را افتتاح کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان تصریح کرد: سال گذشته اداره ورزش و جوانان اهواز افتتاح شد، پایگاه قهرمانی بعد از هشت سال تجهیز، نوسازی و در نهایت شروع به کار کرد، پیست اتومبیلرانی و موتورسواری برای اهواز افتتاح شد و اتوماسیون اداری را برای اولین بار در اداره کل ورزش و جوانان خوزستان راهاندازی کردیم.
کیانی زاده بیان کرد: از محل ماده ۱۸۰ (مناطق کمتر توسعه یافته) که در اختیار نمایندگان مجلس بود، مبلغ ۲۹ میلیارد تومان برای ما پیشبینی شد. این اعتبار را برای نیازهای ورزشی و تکمیل پروژههای نیمهتمام تقاضا کرده بودیم و در نهایت ۱۳ میلیارد تومان از محل این کاده به ما پرداخت شد.
وی عنوان کرد: تجلیل از قهرمانان ورزشی را سال گذشته هر سه ماه یک بار داشتیم تا قهرمانان برای کسب مدالهای بیشتر، ترغیب شوند. باید از ظرفیتهای استان در بخش مدیریتی و حتی منابع مالی استفاده شود. سال گذشته میزبانی مسابقات کشتی فرنگی باشگاههای جهان در آبادان، برگزاری مسابقات بوکس شکست حصر در آبادان بهصورت بینالمللی و میزبانی مسابقات کشوری تکواندو بعد از ۲۵ سال را داشتیم.
تأمین درآمد پایدار برای هیئتهای ورزشی
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: اگر بخواهیم شاهد عملیاتی شدن برنامهها و پیشرفت باشیم باید به یک درآمد پایدار برسیم. به همین دلیل قصد داریم در تمام شهرستانها کنار اماکن ورزشی، مغازه و فروشگاه احداث کنیم و برای برخی از شهرستانها احداث ۳۰ تا ۴۰ مغازه هم پیشبینیشده است.
کیانی زاده یادآور شد: ۴۱ جلسه تخصصی را با هیئتهای ورزشی خوزستان بهصورت مجزا برگزار و بهطور میانگین مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال را برای هر هیئت تعیین کردیم. در نهایت با این برنامهریزیها و نظارتهای انجامشده، شاهد پیشرفتهای بسیار خوبی هستیم.
کیانی زاده عنوان کرد: بر اساس برنامهریزیهایی که از سال گذشته انجام شد، رشدهایی در ورزش استان حاصل شد؛ هرچند که در برنامهریزیهای سال گذشته منابع محدود مالی و زمان، اجازه محقق شدن برخی از برنامهها را نداد. همچنین برای سال جاری به دنبال تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در بحث خرید تجهیزات مشکلداریم چون آخرین باری که این امر انجام شد مربوط به ۱۵ سال قبل بوده و در این مدت به دلیل کمبود منابع مالی، برای هیئتهای استان یا تجهیزات خریدارینشده و یا اینکه خیلی کم خریداریشده است. در حال حاضر عموم وسایل ورزشی فرسوده بوده و برای ورزشکاران خطرناک هستند بههرحال المپیک ۲۰۱۶ هم پیش روی ما قرار دارد و ورزشکاران باید به تمرینات خود بپردازند. برای بخش تجهیزات نیز به اعتباری بین پنج تا هفت میلیارد تومان نیاز داریم.
کیانی زاده عنوان کرد: یکی از برنامهریزیهای ورزش و جوانان خوزستان برای سال جاری، توجه ویژه به ورزش بانوان است چرا که با وجود استعداد بسیار خوب بانوان خوزستانی، نسبت مدالآوری و شرکت در رقابتهای توسط آنها در مقابل مردان کم است. همچنین توجه ویژه به ورزش معلولان و جانبازان از دیگر اولویتهای این اداره است.
وی تأکید کرد: باید در ورزش قایقرانی مقام اول کشور را داشته باشیم اما متأسفانه به دلیل عدم استفاده از ظرفیتهای موجود در استان، این اتفاق رخ نداده است. حمایت و راهاندازی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان یکی دیگر از درخواستهای ما برای تصویب در این شورا است.
کیانی زاده گفت: راهاندازی ستاد و کمیته خیران ورزشی ساز که دستورالعمل آن هم ابلاغ شده نیز یکی دیگر از پیشنهادهای ما برای تصویب برای شورا بوده و دیگر پیشنهاد نیز خرید وسایل نقلیه برای اداره کل ورزش و جوانان و ادارات شهرستانها است. در نهایت نیز باید اعلام شود که املاک اداره کل ورزش و جوانان خوزستان عموما سند ندارند البته این مسئله در کل کشور مشهود است که تقاضا داریم سنددار شدن این املاک به تصویب شورا برسد.
نظر شما