دكتر مجيد ابهري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" افزود: ارسال پيام هاي كوتاه جهت يادآوري جلسات انجام فعاليت هاي مالي ، پيام هاي شادي و يا تسليت و استفاده هاي منطقي و عقلاني مهمترين اهداف اصلي استفاده از اين فن آوري محسوب مي شود اما متاسفانه امروزه مورد استفاده نادرست برخي افراد قرار گرفته است. به گونه اي كه بيش از 90 درصد ظرفيت پيام هاي كوتاه به تصاوير غير اخلاقي و پيام هاي خارج از روال منطقي اختصاص پيدا كرده است.
وي افزود: دستگاههاي مسئول بايد قبل از ورود و گسترش اين فن آوري در جامعه بستر سازي فكري و فرهنگي لازم را براي استفاده صحيح و مطلوب از آن را صورت مي دادند.
ابهري تصريح كرد: امروزه درصد بالايي از مردم به دليل استفاده ناردست از اين فن آوري دچار بدبيني و حالات عصبي شده اند و به طور حتم اين اثرات در آينده اي نزديك در حد بالايي افزايش خواهد يافت.
متخصص علوم رفتاري تاكيد كرد: نهادهاي متولي و مخابرات بايد در ارتباط با كاربرد صحيح پيام هاي كوتاه و جلوگيري از روند موجود در جامعه به دنبال فكر اساسي و جدي باشند. چرا كه استفاده غير صحيح از اين فن آوري مي تواند اثرات رفتاري مخرب بر رفتار افراد و به خصوص قشر جوان داشته باشد.
نظر شما