رئيس انجمن مددكاري ايران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به وجود بيش از يك ميليون و 200 هزار خانوار تك سرپرست دركشور افزود: بر اساس آمارهاي منتشر شده هم اكنون تنها 30 درصد اين خانوارها تحت حمايت نهادهاي دولتي هستند كه از اين ميان 25 درصد تحت پوشش بهزيستي و كميته امداد و مابقي را نيز خيرين حمايت مي كنند.
دكتر مصطفي اقليما ادامه داد: چنانچه خدمات كمكهاي مادي و آموزشي لازم به منظور كمك به خانواده هاي تك سرپرست از سوي دولت صورت نگيرد ، فرزندان در اين خانواده ها دچار مشكل و آسيب مي شوند.
وي خاطر نشان كرد: كودكان خانواده هاي تك سرپرست ، بيمار و افسرده نيستند. بلكه كمبودهايي دارند كه به واسطه آنها اميد خود را ازدست داده و هدف زندگي خود را گم كرده اند كه در صورت عدم رسيدگي و قرار ندادن امكانات در اختيارشان ، كمبودها به مرور تبديل به مشكلات اجتماعي مي شود.
اقليما تاكيد كرد: بايد ابتدا علت اصلي كمبودها و مشكلات فرزندان طلاق را جستجو و پس از آن در جهت رفع آنها اقدام كرد كه اين امر نيز تنها با رفتار و برخورد درست اجتماعي با اين فرزندان ، نگاه درست در ازدواج ، اشتغال و... امكان پذير است.
نظر شما