دكتر "باقرييان" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: با توجه به مشكلات كشور در اوايل انقلاب و جنگ تحميلي در سال هاي بعد از آن و كمبود بودجه انتظاري براي گسترش آموزش عالي در مناطق محروم نبود اما دانشگاه آزاد اين وظيفه را بر عهده گرفت و به خوبي توانست اين مسئوليت را انجام دهد.
وي اظهار داشت: وجود بيش از 300 واحد دانشگاهي در سراسر كشور، يك ميليون فارغ التحصيل و يك و نيم ميليون دانشجو به خوبي نشان مي دهد كه دانشگاه آزاد وظيفه خود را به خوبي انجام داده و يكي از موفق ترين دانشگاه هاي كشور در رشد و توسعه علمي در كشور بوده است.
رئيس دانشگاه آزاد اليگودرز گفت: واحدهاي بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي يكي از بزرگترين توليد كنندگان علم در كشور هستند به طوري كه دانشگاه آزاد در طول سال هاي اخير بيشترين تعداد مقاله را در نشريات بين المللي و معتبر ISI در سطح كشور داشته است.
دكتر "باقريان" افزود: در حال حاضر هزاران طرح تحقيقاتي در واحدهاي دانشگاه آزاد در دست انجام است كه بيشتر آن ها با همكاري سازمان ها و صنايع تبديل به بزرگترين طرح هاي صنعتي كشور تبديل مي شوند كه اين نشان از فرهنگسازي گسترده اين دانشگاه در امر پژوهش در ميان قشر تحصيل كرده جامعه داشته است.
وي به مشكلات دانشگاه آزاد اشاره كرد و گفت: با توجه به آن كه ظرفيت پذيرش دانشجو در دانشگاه هاي دولتي بسيار ناچيز است دانشگاه آزاد با ايجاد مراكز جديد در سطح كشور اين كمبود را برطرف ساخته و به دليل آن كه اين واحدها از بودجه دولتي استفاده نمي كنند تمام تلاش خود را براي ايجاد فضاهاي رفاهي و آموزش بهتر دانشجويان صرف مي كنند كه اين مسئله بر روي كيفيت واحدهاي جوان و دورافتاده تاثير منفي مي گذارد.
اين مقام مسئول دانشگاه آزاد تاكيد كرد: از سوي ديگر دانشجويان مناطق دور افتاده امكان تامين هزينه هاي دانشگاه خود را ندارند و كمك هاي مالي دانشگاه نيز در حدي نيست كه مشكلات اين افراد را برطرف كند به همين خاطر ارائه وام هاي دانشجويي بلند مدت و كمك هاي مالي به دانشجويان اين مناطق مي تواند علاوه بر كاهش فشار از دانشجويان و خانوده هاي آن ها كيفيت آموزش در اين واحدها را نيز افزايش دهد.
نظر شما