به گزارش خبرنگار مهر، فرجالله خبیر پش از ظهر امروز دوشنبه در جلسه كارگروه زنان و خانواده استان خوزستان اظهار كرد: اینكه آموزش و پرورش خوزستان بخشی از فعالیتهای خود را به شناسایی دختران بازمانده از تحصیل اختصاص میدهد، طرح بسیار خوبی است.
وی با بیان اینكه هدف از این طرح، جذب ۱۰ درصد دختران بازمانده از تحصیل است، افزود: باید این دختران را شناسایی كرده و میزان جامعه هدف خود را ارتقا دهید كه در خصوص تأمین اعتبار، سعی میکنیم از محل اعتبارات استانی از این طرح حمایت كنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان عنوان كرد: در طرح ارتقای وضعیت بهداشت روانی و سلامت جسمانی زنان و خانواده و همچنین دانش آموزان دختر، خود را مقید به ۴۷۳ دانشآموز نكنید و جامعه هدف خود را افزایش دهید.
خبیر تصریح كرد: مسائلی كه مربوط به امور بانوان است و طرحهایی كه قرار است در این زمینه اجرا شود را باید به صورت مستمر دنبال كرده و اول طرحها را در كارگروه زنان استان تصویب كرده و بعد به سازمان مدیریت برنامهریزی ابلاغ كنید.
وی ادامه داد: برای آموزشها باید از ظرفیت سازمانهای دیگر مثل فنی و حرفهای استفاده كنید.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان بیان كرد: کانونهای فرهنگی و اجتماعی را به کانونهایی برای فعالیتهای سازمانهای مردمنهاد تبدیل كرده و نام آن را به کانونهای بانوان و خانواده تغییر دهید.
خبیر گفت: این کانونها باید محل اجتماع و فعالیت سازمانهای مردمنهاد شود.
نظر شما