به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضیعسگر در مراسم تواصی بحق با برشمردن اهمیت ماه مبارك رمضان بنا به روایت قرآن و ائمه معصومین(ع) تصریح کرد: چند روزی دیگر از رمضان المبارك باقی نمانده و باید تا میتوانیم از فیوضات این روزهای باقی مانده نهایت بهره را ببریم.
وی با اشاره به دعای پایانی ماه شعبان «اللّهم إن لم تكن غفرت لنا فی ما مضى من شعبان فاغفر لنا فیما بقی منه» اظهار داشت: همانگونه كه خواندن این دعا در پایان ماه شعبان توصیه شده، رسول گرامی اسلام نیز در ۱۰ شب آخر ماه رمضان شب تا صبح نمیخوابیدند و به احیاء و شب زندهداری مشغول میشدند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینكه حضرت زهرا (س)، در دهه پایانی ماه مبارك رمضان امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را بیدار نگه میداشتند تا از فیوضات شبهای پایانی ماه رمضان بهره ببرند، تصریح كرد: چون هنوز شیاطین در غل و زنجیرند و «دعائكم فیه مستجاب» و شرایط مانند روزهای اول ماه رمضان است و اگر كسانی هنوز موفق به بهرهمندی از بركات این ماه نشدهاند در این چند روز فرصت استغفار، توبه و بازگشت به سوی خدا وجود دارد و باید از این فرصتها نهایت استفاده را برد.
سرپرست حجاج ایرانی دوری از اخلاق بد، انفاق در راه خدا، كمك به یتیمان و محرومان، به یاد آخرت بودن، صله رحم و نیكی به مردم و رعایت حقوق مردم را از مهمترین بركات و فیوضات ماه مبارك رمضان طبق روایات اسلامی عنوان كرد و ادامه داد: ۲۶ روز از ماه مبارك رمضان گذشته و اكنون وقت ارزیابی است كه ببینیم چه مقدار از بركات ماه مبارك رمضان توانستهایم بهره ببریم.
وی تاكید كرد: قبل از اینكه دیگران به محاسبه رفتارمان بپردازند باید خود به ارزیابی كارهایمان بپردازیم هر چند كه خداوند فرشتگانی را برای ثبت اعمال انسانها گمارده، اما دستور اخلاقی داریم كه «قبل از اینكه دیگران به حساب شما برسند خود به حساب خود برسید.
قاضیعسگر با بیان اینكه صبر و پایداری نتیجهاش شیرین است، تصریح كرد: یكی از بركات ماه مبارك رمضان صبر و استقامت به ویژه در این روزهای طولانی و گرم است و ماه مبارك رمضان اراده انسانها را تقویت می كند و هرچه اراده بیشتر تقویت شود موفقیت انسان هم در شئون دینی و هم شئون اجتماعی بیشتر میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاكرات هستهای گفت: در یك سوی این مذاكرات دیپلماتهای متدین، شجاع و قابل اعتماد جمهوری اسلامی ایران و در سوی دیگر چند كشور قدرتمند با تیمهای كارشناسی بسیار قوی و مسلط در نظام سلطه حضور دارند و در چنین شرایطی دیپلماتهای ایرانی با این افراد گفتگو میكنند.
وی با بیان اینكه دیپلماتهای ایرانی شجاعانه با حمایتهای مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و مردم از حق مسلم جمهوری اسلامی ایران دفاع میكردند، تاكید كرد: این پشتوانه سبب شده تا تیم مذاكرهكننده ایرانی قدرتمندانه سخن بگوید.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به جمله دكتر ظریف كه گفته بود «با یك ایرانی با زبان تهدید سخن نگویید» خاطرنشان كرد: این جمله آقای ظریف تیتر تمام رسانههای دنیا شد كه ایرانی را با تهدید نمیتوان از صحنه خارج كرد.
وی با بیان اینكه حضور ۱۸ روزه وزیر خارجه آمریكا در یك كشور دیگر برای به سرانجام رساندن مسئله هستهای ایران بیسابقه است، اظهار داشت: این مسئله نشان میدهد كه بحمدالله جمهوری اسلامی ایران در دنیا به حدی مقتدر است كه بزرگترین كشورهای دنیا حاضرند تا این حد سرمایهگذاری كنند و بعد بین خودشان اختلاف بیفتد.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسكر، با اشاره به اظهارات نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی كه اعلام كرده بود «تفاهمنانه وین كاملا به نفع ایران است»، افزود: با وجود دست و پا زدنهایی كه نخست وزیر رژیم صهیونیستی دارد باز هم میبینیم كشورهای قدرتمند به مذاكره با ایران ادامه دادند تا مسئله هستهای حل و فصل شود. جمهوری اسلامی ایران به جهانیان نشان داد كه اهل منطق است و هرگز از اهدافش كوتاه نخواهد آمد و از این همهمهها و هیاهوها نمیهراسد.
وی با اشاره به آیه قرآن مبنی بر اینكه الذین قال لهم الناس إن الناس قد جمعوا لكم فاخشوهم فزادهم إیمانا «اگر همه دنیا علیه شما متحد شوند و یك عده بگویند از انها بترسید و به جای اینكه بهراسند ایمانشان افزوده میشود و صبر و استقامت آنها فزونی مییابد»، تصریح كرد: این آیه قرآن شعار جامعه دینی و اسلامی ایران است و بحمدالله رهبر معظم انقلاب در حساسترین لحظات با قاطعترین موضعگیریها توانستند این مسیر را هدایت كنند.
سرپرست حجاج ایرانی در خاتمه اظهار امیدواری كرد تیم مذاكرهكننده این مذاكرات را به نتیجه نهایی برسانند و ملت ایران سربلند از این صحنه بیرون بیایند و بار دیگر جهانیان بفهمند كه ایران اسلامی با تكیهگاه ایمانی كه دارد شكستناپدیر است.
نظر شما