به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام رضا صادقی شامگاه سه شنبه همزمان با ۲۷ رمضان سالگرد ارتحال علامه محمد باقر مجلسی با اشاره به وجود ۷۱۸ مقبره، آرامگاه و امامزاده در سطح استان اصفهان اظهار داشت: وجود این تعداد مکان متبرکه در استان بیانگر ارادت و توجه مردم اصفهان با ساحت مقدس معصومان و فرزندان اهل بیت (ع) است.
وی با بیان اینکه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان رتبه نخست فعالیتهای عمرانی در امامزادهها را به خود اختصاص داده است، افزود: همچنین باید توجه داشت که وجود امامزاده سلطان علی ابن محمد ابن باقر در مشهد اردهال که به تعبیری کربلای ایران است نعمتی بزرگ برای استان اصفهان است.
اعزام ۵۰۰ مربی برای تربیت حافظان قرآن
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه با اشاره به اجرای طرح ملی تربیت حافظان قرآن در استان اصفهان ابراز داشت: در حال حاضر ۵۰۰ مربی قرآن در استان اصفهان برای اجرای این طرح اعزام شدهاند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر محمد تقی، محمد باقر و محمد رضا مجلسی در مقبره علامه مجلسی مدفون هستند، افزود: این علمای بزرگ خدمات زیادی را به عالم تشیع ارایه دادهاند و از این رو از احترام و جایگاه ویژهای برخوردار هستند.
حجتالاسلام صادقی با بیان اینکه علامه مجلسی عالمی بزرگ و شخصیتی ممتاز در جهان اسلام هستند، ادامه داد: از این رو ضروری است که کنگره ملی این علامه بزرگوار در آیندهای نزدیک برگزار شود.
وی با بیان اینکه علامه مجلسی همراه با طی مدارج علمی و ارتقای آن مدارج معنوی خود را نیز ارتقا داده است، گفت: از این رو بررسی سجایای اخلاقی این علامه امری ضروری و لازمالاجرا است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان علاقه به زیارت اهل بیت (ع) را از مهمترین خصوصیات اخلاقی علامه مجلسی عنوان کرد و ادامه داد: وی در زمانی که حداقل امکانات برای سفر فراهم بود بارها به بقیع، کربلا، نجف و مشهد سفر و برخی اوقات نیز ماهها در جوار مقبر امامان معصوم (ع) می ماند.
وی توجه علامه مجلسی به ساحت مقدس ائمه معصوم (ع) را نیز از دیگر خصوصیتهای اخلاقی علامه مجلسی عنوان کرد و ادامه داد: وی به دعا بسیار اعتقاد داشت و از این رو کتابهای زیادی از جمله بحارالانوار را در باب ادعیه و زیارات تالیف کرده است.
حجتالاسلام صادقی زهد و پارسایی و ساده زیستی را از دیگر خصوصیات علامه مجلسی دانست و ابراز داشت: علامه مجلسی در دوران صفویه می زیست و از این رو بسیاری از امکانات زندگی را در اختیار داشت و این در حالی بود که از کمترین امکانات برای زندگی بهره می برد.
وی تواضع و فروتنی را نیز دیگر خصوصیت اخلاقی علامه مجلسی عنوان کرد و گفت: علامه مجلسی در رفتار با دیگران هیچ گاه به سن آنها توجه نمی کرد و بیشتر به میزان علم و آگاهی افراد توجه داشت.
بهره برداری از صحن مقبره علامه مجلسی نیازمند همکاری خیران است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه در خصوص وضعیت نامناسب مقبره علامه مجلسی در اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر سالن اجتماعات و کتابخانه دیجیتال این مقبره به اندازه مطلوب بهره برداری شده است اما در خصوص بهره برداری و ایجاد صحن در ۲ هزار متر مربع زمین در کنار مقبره علامه مجلسی نیازمند توجه خیران و نهادهایی همچون شهرداری است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری کنگره ملی امامزاده هلال در مهر ماه سال جاری ابراز داشت: این کنگره در روزهای ۸ و ۹ مهر ماه برگزار می شود.
نظر شما