طاهره رزاق پور در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: این طرح با همکاری اداره کل تعاون و کار استان و بهزیستی استان برای محیط های کارگری با جمعیت بیش از ۳۰ نفر اجرا می شود.
وی عمده موضوعات مورد توجه در آموزش را آموزش مهارت های لازم برای زندگی توام با آرامش و سلامت برشمرد و گفت: به ویژه جوانان در آستانه ازدواج مورد تاکید این کارگاه ها هستند.
این مسئول با تاکید به اینکه بخش عمده ای از آسیب های اجتماعی به دلیل ضعف های مهارتی در رفتار اشخاص است، اضافه کرد: بهزیستی با احصا نیازها یکی از برنامه های خود را آموزش کارگران و محیط های کارگاهی قرار داده است.
معاون فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان با بیان اینکه بخشی از برنامه های اصلی این معاونت به آموزش و آگاه سازی گروه های هدف بر می گردد، اضافه کرد: سال گذشته دوره های آموزشی برای ۱۴۰ هزار نفر برگزار شد.
رزاق پور به برگزاری کارگاه ها در محلات مختلف اشاره کرد و گفت: تلاش ما بر این است اقشار مختلف مردمی متناسب با نیاز خود آموزش های مهارتی دریافت کنند.
وی بخشی از اهداف کارگاه های آموزشی را پیشگیری از بروز و افزایش آسیب های اجتماعی دانست و تاکید کرد: خروجی آموزش ها نشان می دهد در صورتی که افراد جامعه مهارت های رفتاری داشته باشند بهتر می توانند در شرایط مختلف زندگی عمل کنند.
معاون فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان با تاکید به متناسب سازی آموزش ها با نیاز افراد اضافه کرد: بهزیستی مناطق آسیب خیز در محلات مختلف را شناسایی کرده و بر اساس آن برخی آموزش ها در این مناطق نیز پیاده می شود.
رزاق پور با تاکید به اینکه سیاست بهزیستی از دولت محور بودن به سمت اجتماع محور بودن تغییر یافته است، تاکید کرد: در تمامی برنامه ها پررنگ کردن نقش مردمی و بهره گیری از ظرفیت های مردمی مورد توجه است.
نظر شما