به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ رضا رضایی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی ایستگاههای امنیت و سلامت در ایام نوروز ۹۴ نسبت به مدت مشابه سال ۹۳ اظهار داشت: این ایستگاهها در سال ۹۴ به ۴۰ عدد افزایش یافت که منجر به کاهش ۱۳ درصدی تصادفات فوتی در استان اصفهان شد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح شعبانیه و مراسم ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در خرداد ماه سال جاری نیز اشاره کرد و ابراز داشت: از آنجایی که استان اصفهان با ۹ استان کشور همجوار است و به بیانی دیگر تمام کسانی که از جنوب و شرق کشور قصد عزیمت به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) را داشتند از استان اصفهان عبور می کردند و از این رو حجم تردد در جادههای استان بسیار بالا بود.
رئیس پلیس راه استان اصفهان با تاکید بر اینکه طی سه روز تعطیلی در نیمه شعبان نیروهای پلیس راه استان به صورت ۱۰۰ درصدی به میدان وارد شدند، افزود: همچنین در طرح عید سعید فطر نیز پلیس به صورت تمام قد در جادهها فعالیت داشت که در نهایت منجر به کاهش ۷۰ درصدی تصادفات فوتی و ۵۰ درصدی تصادفات جرحی در جادههای استان اصفهان شد.
تصادفات تعطیلات عیدسعید فطر استان فوتی نداشته است
وی با بیان اینکه در تعطیلات عید سعید فطر هیچگونه تصادف فوتی در استان گزارش نشده است، ادامه داد: در این بازه زمانی محورهای اصفهان – شهرکرد، اصفهان – نجف آباد – تیران و جاده قدیم اصفهان – تهران به صورت جدی کنترل شد.
سرهنگ رضایی از افزایش برخورد با تخلف سرعت در جادههای استان اصفهان خبر داد و گفت: در چهار ماهه نخست سال گذشته ۴۳۰ هزار مورد تخلف سرعت گزارش شده بود و این در حالی است که به دلیل اقدامات خوب پلیس راه این آمار به ۴۸۸ هزار مورد در چهار ماهه اول سال جاری افزایش یافته است.
وی دلیل اصلی تصادفات جادهای استان اصفهان را خستگی و خواب آلودگی عنوان کرد و ابراز داشت: باید توجه داشته باشیم که جادههای استان اصفهان طولانی و اکثرا در محوطه خشک قرار دارند و از این رو جذابیتی برای مسافران ندارند و آنها را خسته و خواب آلود میکنند.
رئیس پلیس راه استان اصفهان دو بانده کردن برخی از محورهای استان اصفهان را امری ضروری خواند و افزود: بسیاری از نقاط و مقاطع حادثه خیز استان اصفهان در مسیرهای دو طرفه وجود دارند که نیاز به اصلاح و بازسازی دارند.
توقیف یک هزار و ۳۳ خوردوی دو تخلفه در استان اصفهان در ۴ ماهه امسال
وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۳۳ دستگاه خودرو به دلیل انجام دو تخلف همزمان متوقف شدهاند، گفت: این خودروها به مدت سه روز توسط پلیس توقیف میشوند و پس از ارائه برخی آموزشهای به رانندگان متخلف خودرو به آنها تحویل میشود.
سرهنگ رضایی در ادامه با بیان اینکه وضعیت راههای استان اصفهان با وجود باور بسیاری از مسئولان اصلا مناسب حجم تردد نیست، افزود: از این رو قرار است که در سال جاری ۳۰ هزار کیلومتر از جادههای کشور به صورت الکترونیکی توسط پلیس راه پایش شود که محور شمال به جنوب استان اصفهان نیز در این طرح قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه با اشاره به توقیف ۱۹۷ فقره گواهینامه از رانندگانی که ۳۰ نمره منفی داشتند نیز گفت: این افراد هر کدام در هنگام انجام دو تخلف همزمان توقیف شدهاند و در این راستا حساسیت روی خودروهای عمومی دو برابر خودروهای شخصی بوده است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان در ادامه با اشاره به تفکیک نوع تصادفات استان اصفهان نیز بیان داشت: ۳۸ درصد تصادفات واژگونی خودرو، ۴۶ درصد بر اثر برخورد خودرو با شیء ثابت و ۵۰ درصد نیز به دلیل برخورد دو خودرو بوده است.
۶۰ درصد از تصادفات استان در روز اتفاق میافتد
وی با بیان اینکه بیش از ۳۵ درصد تصادفات استان اصفهان در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرهای استان اصفهان اتفاق میافتد، افزود: ۶۰ درصد از تصادفات استان در روز و در بازه زمانی ۱۲ ظهر تا ۸ شب اتفاق میافتد.
سرهنگ رضایی با بیان اینکه خودرو پراید در تصادفات جادهای استان اصفهان بیشترین سهم را دارد، اظهار داشت: در تمام تصادفات واژگونی خودرو پراید بدون استثنا فوتی داشتهایم.
وی در ادامه با بیان اینکه طرح عدم خروج پراید از دهانه شهرها مطرح شده بود، افزود: از این رو از آنجایی که این خودرو بیشتر توسط قشر ضعیف جامعه استفاده میشود نمیتوانستیم این طرح را اجرایی کنیم.
رئیس پلیس راه استان اصفهان در ادامه در خصوص درصد وقوع تصادفات در جادههای استان نیز بیان داشت: ۳۵ درصد از تصادفات در بزرگراههای استان و ۱۳ درصد نیز در آزادراهها اتفاق افتاده است.
وی در ادامه با بیان اینکه ۶۰ درصد از کسانی که در استان تصادف میکنند بومی استان هستند، ادامه داد: این باور که میگویند تصادفات استان توسط مسافران اتفاق می افتاده صحت چندانی ندارد.
۲۲ مقطع و ۱۳۰ نقطه حادثه خیز در استان اصفهان وجود دارد
سرهنگ رضایی در خصوص تعداد مقاطع و نقاط حادثه خیز استان اصفهان نیز گفت: در استان اصفهان ۲۲ مقطع و ۱۳۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد.
وی در خصوص برخی آمار به دست آمده در برخورد با رانندگان متخلف استان اصفهان نیز گفت: از ۲۵۰۰ رانندهای که تست اعتیاد دادند، تست ۱۲ درصد بوده است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان ادامه داد: رانندگان فاقد گواهینامه و مصرف کننده مشروبات الکلی در استان اصفهان تعداد محدودی را به خود اختصاص میدهند.
وی در ادامه با اشاره به نصب ۳۲ دوربین کنترل سرعت در جادههای استان اصفهان بیان داشت: در جادههای استان دوربین نامحسوس نداریم و فقط برخی تیمهای سیار در برخی جادههای استان کنترل نامحسوس انجام میدهند.
هیچ خودرویی در جادههای استان دچار سیل و آبگرفتگی نشد
سرهنگ رضایی در ادامه در خصوص اقدامات پلیس در جادههای استان اصفهان در روزهای اخیر و طی بارندگیها نیز ابراز داشت: در هیچ نقطهای در استان اصفهان هیچ خودرویی در سیل محصور نشده و آبگرفتگی خودرو در جادههای استان نداشتیم.
وی در حوزه کنترل نامحسوس خودروها گفت: یک سری دوربینهای سیار تیمهای گشتی در جادهها وجود دارد که در استان اصفهان به ۸۰ دستگاه دوربین سیار جادهای تجهیز است که سرعت خودروها را رصد و سال گذشه ۴۹ هزار ثبت تخلف را ثبت کرده است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به تعمیر آسفالت ۵۰۰ کیلومتر از جادههای استان اصفهان نیز گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان این طرح را اجرا میکند.
وی در خصوص برخی اتوبوسهایی که در جادههای بین شهری اصفهان – شاهینشهر، اصفهان – بهارستان و اصفهان – نجف آباد تردد میکنند، ابراز داشت: سرعت این اتوبوسها یکی از دغدغههای پلیس است و از این رو باید یادآور شوم که برنامهریزی درباره این اتوبوسها در دستور کار است و هر گونه تصادف این اتوبوسها را شهرداری باید پاسخگو باشد.
نظر شما