به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده پنج شنبه در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای كشور با برشمردن دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک دانشگاه تقاضا محور گفت: تمامی موسسات آموزشی باید رصد مناسبی از شرایط بازار کار و نیازسنجی آن داشته باشند زیرا این نیازسنجی می تواند موجبات ارتقای مهارت موردنیاز در جامعه را فراهم کند.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی، کشور نیاز به نیروی کار فنی با مهارت زیاد دارد، گفت: با آموزش های فنی و حرفه ای مناسب می توان زمینه توسعه صنعت و تولید کشور و در پی آن اقتصاد را فراهم کرد و در راستای پیشرفت علمی کشور تلاش نمود.
جبارزاده ادامه داد: در طول ماه های گذشته شاهد تدوین سند تدبیر و توسعه در استان بودیم که از مسئولان این دانشگاه می خواهیم با بررسی این سند در راستای تمرکز بر روی نیازهای مطرح شده در سند تدبیر استان و حل آن ها اقدام کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه این دانشگاه باید حلقه اتصالی بین دانشگاه و صنعت باشد، گفت: وظیفه این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه های کشور در راستای ایجاد ارتباط بین علم و فناوری بسیار بالا است و از این دانشگاه توقع تربیت جوانانی ماهر در رشته های مختلف و متناسب با نیاز بازار کار داریم.
وی ادامه داد: تبریز یکی از مهم ترین قطب های علم و فناوری در کشور محسوب می شود و انتخاب آن به عنوان منطقه ویژه علم و فناوری بر تکلیف مسئولان دانشگاهی استان افزوده است.
جبارزاده افزود: این دانشگاه باید همکاری نزدیکی با مراکز صنعتی و فنی استان داشته باشد که این امر سبب می شود تا مراکز فنی از علم روز بهره مند شوند و از سوی دیگر دانشجویان این دانشگاه نیز از امکانات این مراکز صنعتی بهره لازم را برده و برای افزایش مهارت در رشته تحصیلی خود به کار ببرند.
درصد بالایی از دانشجویان فنی و حرفه ای وارد بازار کار می شوند
مسعود شفیعی رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه این دانشگاه، همواره بر حسب نیازهای بازار کار اقدام به پذیرش دانشجو کرده است، گفت: خوشبختانه دانشجویان این دانشگاه در فضای مناسب آموزشی و فنی تحصیل می کنند، فضایی که شباهت بسیار زیادی با محیط واقعی کسب و کار دارد.
وی با بیان اینکه درصد بالایی از دانشجویان این دانشگاه وارد بازار کار می شوند، گفت: دانشجویان این دانشگاه برای ورود به بازار کار آماده می شوند و مهارت های لازم را در صنایع و تولیدی های مختلف کسب می نمایند.
شفیعی ادامه داد: می توانیم ادعا کنیم که فارغ التحصیلان خروجی این دانشگاه، با مهارت های لازم وارد جامعه می شوند و می توانند نقش بالایی در تحقق جامعه علمی داشته باشند البته باید توجه داشته باشیم علم به تنهایی کافی نبوده بلکه این فناوری است که علم را تکمیل می کند و رسالت فناوری در صنعت و اقتصاد بسیار بالاتر است.
رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور همچنین از ایجاد آموزشکده کشاورزی نوین در استان خبر داد و گفت: این آموزشگاه همچنین اقدام به آموزش کشت گیاهان دارویی که در استان جایگاه ویژه ای دارد، می کند که در آینده نزدیک شاهد احداث آن در یکی از شهرستان ها خواهیم بود.
نظر شما