محمود نوری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: یکی از حلقههای مهم درگیر در بخش کشاورزی سازمان تعاون روستایی است.
وی اظهار داشت: باید تشکیلات تعاونی های روستایی به روز بوده و سیاستهایشان را از طریق تعاون روستایی جاری کنند.
نوری اظهار داشت: سازمان تعاون روستایی از آغاز عملیات خاکورزی تا برداشت، فروش محصول و تامین نهاده مصرفی در بخش کشاورزی و تامین مالی با کشاورزان در ارتباط است و این باعث افزایش عملکرد میشود.
وی افزود: ساماندهی تولید در حوزه بازرگانی محصولات کشاورزی به خصوص بازرگانی داخلی محصولات کشاورزی و دفاع از حقوق تولیدکنندگان در سطح تولید بالاتر جزو اهداف این سازمان است.
این مسئول خاطرنشان کرد: آحاد کشاورزان عضو شبکه هستند و فعالیت این سازمان در بحث افزایش ثروت کشاورز باعث فرصتآفرینی در آینده برای سرمایهگذاری خواهد شد.
وی ضمن بیبدیل دانستن تشکیلات سازمان تعاون روستایی، تاکید کرد: تشکیلات سازمان تعاون روستایی مشابه ندارد.
نوری در ادامه افزود: از سال ۱۳۴۳ تا امروز خرید محصول از کشاورزان بهصورت تضمینی و توافقی بود اما امروزه در آن تجدید نظر خواهد شد و تاثیرات منطقهای در نظر گرفته میشود.
مدیرکل تعاون روستایی زنجان گفت: در مورد اثر تعاون روستایی در زندگی روستاییان، گفت: تعاون روستایی از نظر کمی باعث ایجاد تعاونی زنان، تعاونی اعتباری، اتحادیه تعاون روستایی، تعاونی اتحادیه مرغداران، تعاونی اتحادیه گاوداران شده است و از نظر کیفی باعث ایجاد روح تعاون و تولید در کشاورز فرهیخته میشود که در اقتصادشان اثر میگذارد.
نوری تصریح کرد: همکاری کشاورز با شبکه تعاون روستایی باعث جلوگیری کشت بدون اطلاع از نیاز بازار میشود و در آینده با کشت سفارشی و حتی صادرات رو به رو خواهد شد و این مشکل بازار را حل میکند.
مدیرکل تعاون روستایی زنجان در مورد نقطه ضعف این مجموعه، گفت: متاسفانه این سازمان کمتر به فکر بهروز رسانی بوده ولی از سال قبل آسیبشناسی آغاز شده و اگر این ضعف برطرف شود، با کشاورزی پویاتری مواجه خواهیم بود.
نظر شما