محمود شاهرخي تصريح كرد : اصل مطلب در شعر و ادب ، همان احساس و درك صحيح است و خداوند اين موهبت را به افراد و اشخاص ، با تفاوتهايي عنايت فرموده ، به برخي بيشتر و به برخي ديگر كمتر .
اين شاعر معاصر كه " جذبه " تخلص مي كند ، با تاكيد بر ضرورت پاسداشت ستاره هاي ادب و هنر در ايران معاصر ، يادآور شد : راهب اصفهاني در تفسير مفردات قرآن كريم مي گويد : شاعر را از آن روي " شاعر " خوانده اند كه داراي كياست و زيركي است و از دقت و معرفت لازم برخوردار است .
شاهرخي با اشاره به اينكه برگزاري كنگره " ستيغ سخن " در شيراز ، مي تواند گوشه هايي از تلاشهاي ادبي و فرهنگي نصرالله مرداني را براي مردم و دوستداران ادبيات امروز بازگوئي كند ، اظهار داشت : مرحوم سعيد نفيسي در سرآغاز ( مقدمه ) كتاب قصاب كاشاني مي نويسد : قصاب ، حتي از اين مقدار سواد جزئي هم برخوردار نبوده است كه كتابش را خود بنويسد ، اما در جائي ديگر مي بينيم كه مرحوم دهخدا در " امثال و حكم " به شعر او استناد مي كند .
وي در پايان به مهر، گفت : تعابير و تركيبات بسيار تازه و بكري در آثار مرحوم نصرالله مرداني به چشم مي خورد و اين تعابير ، مانند ساير شاعران انقلاب با باورها و اعتقادات اسلامي گره خورده است ، در كتابي نيز كه شعر حافظ را بررسي كرده عمق بينش مرداني نسبت به شعر قديم و عرفان آشكار است .
به گزارش مهر ، كنگره سراسري " ستيغ سخن " يادواره زنده ياد استاد نصرالله مرداني - حماسه سراي معاصر با هدف تجليل از مقام ادبي اين اديب متعهد ، چهارم و پنجم اسفندماه سالجاري در شيراز و كازرون برگزار خواهد شد .
نظر شما